Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сметанний соус зі спеціями?
Такий соус підійде до будь-голубців. За основу можна взяти будь-кисло-молочний продукт - сметану, жирний кефір, натуральний йогурт без добавок і додати будь-яку зелень.
Що знадобиться для приготування

Сметана (не дуже густа)
М'ята перцева
Базилік (фіолетовий і зелений)
Петрушка
Молоде листя часнику
Кардамон
Коріандр
Кмин
Сіль за смаком

Приготування

Пропорцій в рецепті немає - комбінуйте спеції та зелень так, як вам подобається. Крім перцевої м'яти (або замість неї) можна взяти лимонник, мелісу, підібрати різні сорти базиліка, можна додати кінзу.
Всі спеції, покласти в ступку, насипте крупної солі і як слід розітріть, щоб спеції практично розім'яти в порошок. В результаті вийде пряна сіль, якою можна заправляти що завгодно або додавати її у вже готову їжу. Єдине що не варто робити багато такої суміші - з часом аромат спецій вивітрюється, так що краще зробити на один раз.
Зелень дрібно порубаєте, заправте пряної сіллю і змішайте зі сметаною. Дайте соусу трохи настоятися і подавайте як приправу до м'ясних страв.
Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Салат зі спагеті і базиліком
Цукрове печиво з волоськими горіхами
Сирний десерт
М'яке гарбузове печиво
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: