Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажену цвітну капусту з кунжутом?
Рецепт актуальний для будь-якого часу року, смажену цвітну капусту можна приготувати як влітку із свіжих овочів, так і взимку заморожених. Це смачне блюдо може бути гарніром або самостійним блюдом.
Необхідні продукти
Невеликий качанчик цвітної капусти
Два яйця
Сіль, перець, улюблені приправи і спеції
Рослинна олія
Кунжут
Пучок петрушки
Приготування

Качан цвітної капусти розбираємо на маленькі качанчики, промиваємо під проточною водою і кладемо в киплячу підсолену воду. Заморожену капусту висипаємо в окріп не розморожуючи. Варимо при слабкому кипінні три хвилини з моменту закипання. У воду можна покласти один - два лаврові листки і кілька горошин чорного перцю. Коли капуста стане злегка м'якою, воду зливаємо, капусту відкидаємо на друшляк.
В мисочці збиваємо яйця з сіллю і перцем, можна додати улюблені спеції, приправи. Вливаємо ложку води або молока, перемішуємо. В іншу миску насипаємо кунжут.

Розігріваємо в сковороді трохи олії. Кожен шматочок кольорової капусти вмочаємо спочатку в яйце, потім в кунжут і викладаємо в масло. Обсмажуємо до появи рум'яної скоринки.
Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, капусту

Рекомендовані рецепти:

Ніжний німецький пиріг Buchteln
Кавове печиво
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Фруктові пончики
Риба, запечена з оливками
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: