Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажену цвітну капусту з кунжутом?
Рецепт актуальний для будь-якого часу року, смажену цвітну капусту можна приготувати як влітку із свіжих овочів, так і взимку заморожених. Це смачне блюдо може бути гарніром або самостійним блюдом. Необхідні продукти Невеликий качанчик цвітної капусти Два яйця Сіль, перець, улюблені приправи і спеції Рослинна олія Кунжут Пучок петрушки Приготування Качан цвітної капусти розбираємо на маленькі качанчики, промиваємо під проточною водою і кладемо в киплячу підсолену воду. Заморожену капусту висипаємо в окріп не розморожуючи. Варимо при слабкому кипінні три хвилини з моменту закипання. У воду можна покласти один - два лаврові листки і кілька горошин чорного перцю. Коли капуста стане злегка м'якою, воду зливаємо, капусту відкидаємо на друшляк. В мисочці збиваємо яйця з сіллю і перцем, можна додати улюблені спеції, приправи. Вливаємо ложку води або молока, перемішуємо. В іншу миску насипаємо кунжут. Розігріваємо в сковороді трохи олії. Кожен шматочок кольорової капусти вмочаємо спочатку в яйце, потім в кунжут і викладаємо в масло. Обсмажуємо до появи рум'яної скоринки. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |