Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смаженого коропа з соусом «Муждей»?
Риба дуже цінний і корисний продукт, а що стосується карпа, то в деяких країнах, наприклад, у Чехії він представляє з себе національне блюдо і подається на всіх святкових застіллях. Виняткові смакові якості страв з коропа, особливо з свіжого, здобули йому заслужену славу у гурманів і стали причиною появи безлічі рецептів, один з яких пропонується вашій увазі. Інгредієнти: Короп свіжий; Кукурудзяна мука. Для соусу «Муждей»: Цибуля ріпчаста, часник, олія, оцет 9 процентний, сіль. Процес приготування: Перш за все, треба зі свіжого коропа очистити луску, видалити нутрощі, голову. Рибу добре промити, потім порізати на порційні шматки. Після цього рибу потрібно обваляти в кукурудзяній муці і смажити на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. Смажимо спочатку хвилин 5 - 7 з двох сторін, потім вогонь зменшуємо і смажимо ще приблизно такий же час. Окремо потрібно приготувати соус «Муждей», для цього ріпчасту цибулю треба очистити і дрібно нашаткувати, потім обсмажити на рослинному маслі. Часник дрібно порізати і перекласти в миску, після цього додати обсмажену цибулю, все перемішати і влити кипляче рослинне масло. Все добре перемішати, додати сіль і трохи оцту. Соус вже готовий. На блюдо викладаємо рибу і поливаємо соусом «Муждей» або подаємо соус окремо до риби. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 655 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |