Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажені нирки, під гірчичним соусом?
Для приготування цієї страви візьміть інгредієнти:
Телячі нирки - дві штуки;
Топлене масло - одна столова ложка;

Для соусу:

Вершкове масло - п'ятдесят грам;
Вино - одна чарка;
Гірчиця - одна чайна ложка;
Петрушка дрібно нарізана - одна чайна ложка;
Лимонний сік - одна чайна ложка;
Сіль, перець - за смаком.

Приготування:

1. Нирки, промийте, очистіть від плівок, перемойте, обсушити на рушнику. Не нарізайте.

2. Добре розігрійте на сковорідці вершкове масло, покладіть нирки, обсмажте на сильному вогні з обох сторін, поки вони не підрум'яняться (смажити в духовій шафі).

3. Нирки посоліть і продовжуйте їх смажити приблизно протягом двадцяти хвилин. Нирки не повинні бути сильно пережарены і не повинні бути з кров'ю. Після укладіть їх на гаряче блюдо, швидко наріжте скибочками і накрийте іншим гарячою стравою. Тримайте в теплі, але не дуже довго, до тих пір, поки не буде готовий соус.

4. Гірчицю заздалегідь розведіть вином. У деко після смажіння нирок налийте вина, і дайте йому покипіти (в цей час можна нарізати нирки). У киплячий соус додайте гірчицю, масло, петрушку, лимонний сік, перець, сіль. Не кип'ятіть.

5. Приготовленим соусом полийте нирки, і подавайте їх до столу з грінками, підсмаженими в маслі.
Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: нирки, масло

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Тости з овочами і пастою авокадо
Індичка з сухофруктами
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: