Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажені ліниві вареники?
Дуже цікавий спосіб приготування всім знайомих ледачих вареників - вони не відварюють, а обсмажують в олії. За смаком нагадують сирники, але клопоту з приготуванням набагато менше і що ще зручно - можна наготувати запас, заморозити і по мірі необхідності обсмажувати.
Що знадобиться для приготування
500 грам сиру
Два яйця
Дві - три столові ложки борошна
Щіпка солі
Чайна ложка цукру
Рослинна олія
Борошно для подпыления столу
Приготування

Сир потрібно розтерти виделкою або розім'яти товкачиком. Змішати з сіллю і цукром і додати збиті яйця. Сіль і цукор додавати за смаком, вареники можуть бути солоними, так і солодкими. Додайте борошно і добре вимісіть тісто. Розділіть його на декілька частин і кожну розкатати ковбаскою.
Стіл добре посипте борошном. Ковбаски наріжте шматочками і кожен шматочок обваляйте в борошні. Покладіть на тарілку, посипану борошном і поставте в морозилку.
У сковорідці розігрійте масло, викладайте вареники невеликими порціями і обсмажте до рум'яної скоринки на повільному вогні.
Подавати гарячими, зі сметаною.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: вареники, борошном

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Меренги з лимонним кремом
Булочки з корицею
Картопляні пиріжки з капустою
Ескалопи з свинини
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: