Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажені ліниві вареники?
Дуже цікавий спосіб приготування всім знайомих ледачих вареників - вони не відварюють, а обсмажують в олії. За смаком нагадують сирники, але клопоту з приготуванням набагато менше і що ще зручно - можна наготувати запас, заморозити і по мірі необхідності обсмажувати. Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Два яйця Дві - три столові ложки борошна Щіпка солі Чайна ложка цукру Рослинна олія Борошно для подпыления столу Приготування Сир потрібно розтерти виделкою або розім'яти товкачиком. Змішати з сіллю і цукром і додати збиті яйця. Сіль і цукор додавати за смаком, вареники можуть бути солоними, так і солодкими. Додайте борошно і добре вимісіть тісто. Розділіть його на декілька частин і кожну розкатати ковбаскою. Стіл добре посипте борошном. Ковбаски наріжте шматочками і кожен шматочок обваляйте в борошні. Покладіть на тарілку, посипану борошном і поставте в морозилку. У сковорідці розігрійте масло, викладайте вареники невеликими порціями і обсмажте до рум'яної скоринки на повільному вогні. Подавати гарячими, зі сметаною. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |