Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажені картопляні рулетики?
Блюдо дуже смачне і дуже ситна. У ньому багато прянощів (в начинку), але ви можете їх не використовувати або замінити його за своїм смаком. Що знадобиться для приготування начинки Чотири варені картоплини Дві столові ложки кокосової стружки (або стільки ж тертої морквини) Дві чайних ложки кунжуту Дві чайних ложки цукру Дві чайних ложки тертого кореня імбиру (або дві щіпки меленого) Столова ложка дрібно нарізаної зелені кропу або петрушки Чайна ложка солі Половина чайної ложки гострого каррі Для тесту 200 грам борошна 100 мл. води Дві столові ложки вершкового масла Половина чайної ложки куркуми Половина чайної ложки солі Половина чайної ложки меленого перцю Приготування Варену картоплю розім'яти в пюре і змішати зі спеціями, морквою, зеленню. Розмішати до однорідної маси. Борошно просіяти на стіл, змішати з перцем, куркумою, сіллю. Перемішати, покласти масло і перетерти руками в крихту. Обережно влити воду, відразу замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким і однорідним. Якщо липне до рук - підсипати ще борошна. Поверхня столу посипаємо борошном, розкачуємо тісто в пласт товщиною приблизно 3 мм Викладаємо начинку по всій поверхні і згортаємо рулет (якщо край не прилипає, змочіть водою). Нарізаємо її тоненькими скибочками завтовшки по сантиметру. Якщо начинка випадає, то умочіть рулети в борошно. Обсмажувати в олії з двох боків до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |