Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати скумбрію гарячого копчення в пакет для запікання?
Багато люблять рибу гарячого копчення, але не завжди мають можливість купувати її. Однак таку рибу можна приготувати і вдома. І для цього не обов'язково мати коптильню. Таку коптильню замінить рукав для випічки, рідкий дим і духовка. Інгредієнти: Риба - будь-яка; Сіль; Рідкий дим; Рукав для випічки. Процес приготування: Готується така риба в печі приблизно п'ятнадцять або двадцять хвилин, температура близько двохсот або трохи більше градусів. Спочатку рибу треба промити, після цього можна голову не видаляти, треба акуратно видалити зябра і з допомогою утворилися отворів видалити всі риб'ячі нутрощі, таким чином, черевце можна і не розрізати. Після цього ще треба промити і натерти сіллю. Дати полежати хвилин двадцять. Після цього рибу треба промазати рідким димом класичним. Рибу треба скласти в пакет і щільно зав'язати. Зробити шилом кілька проколів у пакет і поставити в піч. Можна акуратно перевернути рибу всередині пакету. Дати рибі охолонути, а потім можна нарізати на шматки і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 632 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |