Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ситний омлет з шинкою?
Ситний омлет буде не тільки з-за шинки, в ньому ще кілька інгредієнтів - макарони, зелений горошок, сир. Це скоріше запіканка, хороший спосіб утилізації продуктів, що залишилися в невеликій кількості.
Що знадобиться для приготування

Чотири яйця
Склянку варених макаронних виробів
Чотири столові ложки молока
100 грам шинки
Половина склянки зеленого горошку (свіжого або замороженого)
Половина склянки тертого сиру
Один болгарський перець
Сіль і спеції за смаком
Свіжа зелень
Рослинна олія

Приготування

Яйця збийте з молоком, посоліть за смаком. Додайте макарони, розмішайте.
Шинку і болгарський перець дрібно наріжте і злегка підрум'яньте в невеликій кількості рослинного масла. Додайте зелений горошок, прогрійте і залийте все омлетною сумішшю. Накрийте омлет кришкою, зробіть мінімальний вогонь і готуйте поки він не загусне. Посипте тертим сиром, дрібно нарізаною зеленню і дайте трохи настоятися під кришкою. Розріжте на порції і розкладіть по тарілках.
До омлету добре приготувати салат зі свіжих овочів або просто нарізати свіжі овочі.
Якщо немає свіжого горошку, можна додавати консервований або взагалі обійтися без нього.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: болгарський, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Яблучний-вишневий соложеник
Свинина за оригінальним рецептом
Лимонно-кокосовий пиріг
Свинина по-китайськи
Кекс на згущеному молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: