Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати ситна печеня з яловичини?
Спекотне за цим рецептом можна готувати в духовці, на плиті. І в тому, і в іншому випадку воно вийде ситним, ароматним і наваристим. Час приготування залежить від того, яке м'ясо ви виберіть, наприклад, з вирізки спекотне приготується за півтори години. Необхідні продукти Кілограм яловичини 400 грам картоплі 400 грам моркви 400 грам цибулі Шість - вісім часточок часнику Дві столові ложки томатної пасти Три столові ложки бальзамічного оцту Два лаврові листки Дві столові ложки борошна Сіль і приправи за смаком 750 мл. води Приготування М'ясо ріжемо невеликими шматочками (близько 3 див), В мисочці змішуємо сіль і перець, томатну пасту, вливаємо бальзамічний оцет. Кладемо в цю суміш м'ясо і як слід перемішуємо щоб маринад покрив кожен шматочок м'яса. Залишаємо хвилин на двадцять. В цей час чистимо і ріжемо овочі - моркву - кружальцями, картоплю ріжемо великими шматками, цибулю - півкільцями. Перекладаємо м'ясо в казанчик або в каструлю з товстим дном, додаємо всі овочі, вливаємо киплячу воду. Ставимо каструлю на середній вогонь, доводимо до кипіння, після чого вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо м'ясо до готовності. Якщо готуєте в духовці, розігрійте її до 180 градусів і після того як рідина в каструлі закипить, переставте печеня в духовку. Час приготування від півтора до двох годин. | |
Просмотров: 581 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |