Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати ситна печеня з яловичини?
Спекотне за цим рецептом можна готувати в духовці, на плиті. І в тому, і в іншому випадку воно вийде ситним, ароматним і наваристим. Час приготування залежить від того, яке м'ясо ви виберіть, наприклад, з вирізки спекотне приготується за півтори години.
Необхідні продукти

Кілограм яловичини
400 грам картоплі
400 грам моркви
400 грам цибулі
Шість - вісім часточок часнику
Дві столові ложки томатної пасти
Три столові ложки бальзамічного оцту
Два лаврові листки
Дві столові ложки борошна
Сіль і приправи за смаком
750 мл. води

Приготування

М'ясо ріжемо невеликими шматочками (близько 3 див),
В мисочці змішуємо сіль і перець, томатну пасту, вливаємо бальзамічний оцет. Кладемо в цю суміш м'ясо і як слід перемішуємо щоб маринад покрив кожен шматочок м'яса. Залишаємо хвилин на двадцять.
В цей час чистимо і ріжемо овочі - моркву - кружальцями, картоплю ріжемо великими шматками, цибулю - півкільцями.
Перекладаємо м'ясо в казанчик або в каструлю з товстим дном, додаємо всі овочі, вливаємо киплячу воду. Ставимо каструлю на середній вогонь, доводимо до кипіння, після чого вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо м'ясо до готовності. Якщо готуєте в духовці, розігрійте її до 180 градусів і після того як рідина в каструлі закипить, переставте печеня в духовку. Час приготування від півтора до двох годин.
Просмотров: 385
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, ріжемо

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Сорбе з чорної смородини
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Апельсинові квадратики
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: