Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирно-цибулевий суп?
![]() Що знадобиться для приготування (на три літри води) 200 грам м'яса Десять середніх цибулин 150 мл. жирних вершків 300 грам тертого сиру 100 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець Свіжа зелень (за бажанням) Приготування Влити в каструлю три літри води, покласти сіль і шматочок м'яса, довести до кипіння. Зняти піну, зварити м'ясний бульйон. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розтопити вершкове масло, викласти цибулю і смажити його на слабкому вогні. Накрити кришкою, вогонь зробити мінімальним, тушкувати під кришкою 40 - 50 хвилин. Періодично цибулю потрібно помішувати, не допускаючи зайвого підсмажування або підсушування лука. Готовий лук повинен бути прозоро-золотистого кольору. Покласти в м'ясний бульйон готовий цибулю, дати покипіти п'ять хвилин. Додати тертий сир. При постійному помішуванні влити вершки. Через три хвилини суп вимкнути і дати трохи настоятися. У тарілки додати за смаком зелень і чорний мелений перець. | |
Просмотров: 550 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |