Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирно-цибулевий суп?
Суп дуже ситний, грунтовний - готується він на м'ясному бульйоні. Цілком можна рекомендувати як зігріваючий суп для осінньо-зимового меню. За бажанням в суп можна додати ще й м'ясо.
Що знадобиться для приготування (на три літри води)
200 грам м'яса
Десять середніх цибулин
150 мл. жирних вершків
300 грам тертого сиру
100 грам вершкового масла
Сіль і чорний мелений перець
Свіжа зелень (за бажанням)

Приготування

Влити в каструлю три літри води, покласти сіль і шматочок м'яса, довести до кипіння. Зняти піну, зварити м'ясний бульйон.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розтопити вершкове масло, викласти цибулю і смажити його на слабкому вогні. Накрити кришкою, вогонь зробити мінімальним, тушкувати під кришкою 40 - 50 хвилин. Періодично цибулю потрібно помішувати, не допускаючи зайвого підсмажування або підсушування лука. Готовий лук повинен бути прозоро-золотистого кольору.
Покласти в м'ясний бульйон готовий цибулю, дати покипіти п'ять хвилин. Додати тертий сир. При постійному помішуванні влити вершки. Через три хвилини суп вимкнути і дати трохи настоятися. У тарілки додати за смаком зелень і чорний мелений перець.
Просмотров: 550
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, суп

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Спагетті з томатами і рибою
Українські пампушки з часником
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Закусочні рибні кульки
Курчата з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: