Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирники з вишнею?
Сирники з вишнею - вони ж міні-пиріжки - можна готувати з замороженої або зі свіжою ягодою. Рецепт всесезонний і дуже цікавий.
Що знадобиться для приготування

500 грам сиру
200 грам борошна
Одне яйце
Пакетик ванільного цукру
Сіль і цукор за смаком
Рослинна олія
Свіжа або заморожена вишня без кісточок

Приготування

Якщо вишня заморожена, її потрібно попередньо розморозити, сік злити і змішати ягоди з цукром.
Злегка збити яйце. Сир розім'яти виделкою або пропустити через м'ясорубку. Змішати яйце і сир, покласти за смаком цукор, сіль, додати ванільний цукор і всипати борошно. Замісити тісто. Розкачати його на присипаному борошном столі в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Склянкою вирізати кружечки. На кожен покласти кілька вишеньок, потім згорнути гурток навпіл і защипати краї (як вареники). Покласти їх на тарілку, посипану борошном. Коли всі сирники будуть готові, приступати до смаження.
Розігріти трохи олії у сковорідці, зробити середній вогонь і викласти невелику партію сирників. Обсмажувати по 4 - 6 хвилин з кожного боку. Подавати теплими, зі сметаною і цукром.
Просмотров: 942
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: цукор, покласти

Рекомендовані рецепти:

"Той самий" столичний кекс
Пиріг з сиром та вишнями
Курчата, приготовані у виноградному соку
Свинячі реберця в пиві
Стручкова квасоля з фаршем
Дачний овочевий салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: