Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирники з вишнею?
Сирники з вишнею - вони ж міні-пиріжки - можна готувати з замороженої або зі свіжою ягодою. Рецепт всесезонний і дуже цікавий. Що знадобиться для приготування 500 грам сиру 200 грам борошна Одне яйце Пакетик ванільного цукру Сіль і цукор за смаком Рослинна олія Свіжа або заморожена вишня без кісточок Приготування Якщо вишня заморожена, її потрібно попередньо розморозити, сік злити і змішати ягоди з цукром. Злегка збити яйце. Сир розім'яти виделкою або пропустити через м'ясорубку. Змішати яйце і сир, покласти за смаком цукор, сіль, додати ванільний цукор і всипати борошно. Замісити тісто. Розкачати його на присипаному борошном столі в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Склянкою вирізати кружечки. На кожен покласти кілька вишеньок, потім згорнути гурток навпіл і защипати краї (як вареники). Покласти їх на тарілку, посипану борошном. Коли всі сирники будуть готові, приступати до смаження. Розігріти трохи олії у сковорідці, зробити середній вогонь і викласти невелику партію сирників. Обсмажувати по 4 - 6 хвилин з кожного боку. Подавати теплими, зі сметаною і цукром. | |
Просмотров: 942 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |