Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирний хліб?
Виходить досить цікава випічка - не зовсім хліб, але ще і не пиріжок. Загалом незвично і смачно, а по часу готувати не довше, ніж звичайний домашній хліб. Що знадобиться для приготування Склянку молока 11 г сухих дріжджів Одне яйце 50 мл рослинного масла Чайна ложка солі Чайна ложка цукру 400 - 500 грам борошна Для начинки - адигейський сир або бринза, сир твердий (що є), кріп, яйця, сіль. Приготування Молоко трохи підігріти, розчинити в ньому дріжджі з цукром, дати трохи постояти поки не з'явиться шапочка піни. Потім додати яйце, сіль, масло і приблизно половину борошна. Ретельно розмішати, щоб не було грудок, накрити і поставити на півгодини в тепле місце. Потім додати до опарі решту борошно, вимісити м'яке тісто. Залишити для підйому в теплі, тісто має збільшитися приблизно в два рази. Для начинки відварити яйця, дрібно їх порізати. Сир натерти на тертці (якщо бринза - розім'яти виделкою), змішати з яйцями, кропом, якщо потрібно - підсолити. Тісто обім'яти, розкачати в пласт, розкласти начинку, згорнути рулетом. Защипати краї. Перекласти в прямокутну форму для випічки, дати піднятися. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин. | |
Просмотров: 647 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |