Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирний хліб?
Виходить досить цікава випічка - не зовсім хліб, але ще і не пиріжок. Загалом незвично і смачно, а по часу готувати не довше, ніж звичайний домашній хліб.
Що знадобиться для приготування
Склянку молока
11 г сухих дріжджів
Одне яйце
50 мл рослинного масла
Чайна ложка солі
Чайна ложка цукру
400 - 500 грам борошна
Для начинки - адигейський сир або бринза, сир твердий (що є), кріп, яйця, сіль.

Приготування

Молоко трохи підігріти, розчинити в ньому дріжджі з цукром, дати трохи постояти поки не з'явиться шапочка піни. Потім додати яйце, сіль, масло і приблизно половину борошна. Ретельно розмішати, щоб не було грудок, накрити і поставити на півгодини в тепле місце. Потім додати до опарі решту борошно, вимісити м'яке тісто. Залишити для підйому в теплі, тісто має збільшитися приблизно в два рази.
Для начинки відварити яйця, дрібно їх порізати. Сир натерти на тертці (якщо бринза - розім'яти виделкою), змішати з яйцями, кропом, якщо потрібно - підсолити.
Тісто обім'яти, розкачати в пласт, розкласти начинку, згорнути рулетом. Защипати краї. Перекласти в прямокутну форму для випічки, дати піднятися. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати приблизно сорок хвилин.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, тісто

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво
Овочевий суп з курячою грудкою
Овочі, запечені з прянощами і медом
Калиссоны - французькі ласощі
Фруктові пончики
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: