Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирний десерт з абрикосами?
Рецепт не догма, і можна експериментувати, виходячи з наявності продуктів і особистих смакових уподобань. Не любите готове печиво - замініть його бісквітним коржем, немає сиркової маси - сир з цукром її цілком можуть замінити. Консервовані фрукти тим більше можна взяти будь-які. Необхідні продукти Баночка консервованих абрикосів (вага з рідиною - 500 грам) 250 г пісочного печива 500 мл вершків 30% жирності 500 грам сиркової маси (або сир з цукром) 150 грам вершкового масла 30 грам швидкорозчинного желатину Приготування Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно знадобиться м'яким. Печиво розтовкти в крихту. З'єднати з м'яким маслом. Форму (краще роз'ємну) застелити харчовою плівкою, викласти на дно печиво з маслом, добре утрамбувати його ложкою або товкачиком. Поставити в холодильник. Абрикоси дістати з сиропу, подрібнити блендером в пюре. Сироп (або сік) підігріти, розчинити у ньому желатин, розділити сироп на дві частини. Сиркову масу добре розтерти, вершки збити і обережно ввести в сирну масу і одну частину сиропу. Другу частину додати до абрикосовому пюре. Дістати з холодильника корж, викласти на нього сирну масу, потім абрикосове пюре. Виделкою обережно зробити розводи на поверхні і поставити десерт в холодильник на ніч. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |