Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирний десерт з абрикосами?
Рецепт не догма, і можна експериментувати, виходячи з наявності продуктів і особистих смакових уподобань. Не любите готове печиво - замініть його бісквітним коржем, немає сиркової маси - сир з цукром її цілком можуть замінити. Консервовані фрукти тим більше можна взяти будь-які.
Необхідні продукти

Баночка консервованих абрикосів (вага з рідиною - 500 грам)
250 г пісочного печива
500 мл вершків 30% жирності
500 грам сиркової маси (або сир з цукром)
150 грам вершкового масла
30 грам швидкорозчинного желатину

Приготування

Масло заздалегідь дістати з холодильника, воно знадобиться м'яким. Печиво розтовкти в крихту. З'єднати з м'яким маслом. Форму (краще роз'ємну) застелити харчовою плівкою, викласти на дно печиво з маслом, добре утрамбувати його ложкою або товкачиком. Поставити в холодильник.

Абрикоси дістати з сиропу, подрібнити блендером в пюре. Сироп (або сік) підігріти, розчинити у ньому желатин, розділити сироп на дві частини. Сиркову масу добре розтерти, вершки збити і обережно ввести в сирну масу і одну частину сиропу. Другу частину додати до абрикосовому пюре.

Дістати з холодильника корж, викласти на нього сирну масу, потім абрикосове пюре. Виделкою обережно зробити розводи на поверхні і поставити десерт в холодильник на ніч.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, масу

Рекомендовані рецепти:

Угорський пиріг до чаю
Соус "Бер-блан"
Гуляш з індички з кабачками
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Лимонно-кокосовий пиріг
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: