Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирні палички з горіхами?
Для того, щоб випічка вийшла вдалою, важливо підібрати хороший сир. Він не обов'язково повинен бути жирним, але обов'язково повинен бути сухим.
Що знадобиться для приготування
150 грам сиру
80 грам м'якого вершкового масла (або маргарину)
30 грам цукрової пудри
Трохи ванільного цукру
Одне яйце в тісто + одне яйце для змащування верху
150 грам борошна (можливо трохи більше)
Будь горішки

Приготування

М'яке масло або маргарин розтерти з цукровою пудрою і ванільним цукром, додати сир і яйце. Добре вимісити масу, вона повинна стати практично однорідною. Потім додаємо борошно. Якщо сир у вас вологим, то борошна знадобиться трохи більше склянки. Замішуємо м'яке тісто, воно не повинно липнути до рук. Розкачуємо його в пласт довільної форми і товщини, розрізаємо на смужки. Змащуємо яйцем.
Горіхи попередньо підсушити в духовці і потім порубати ножем. В крихту подрібнювати не варто - вони будуть погано триматися на печиво. Посипаємо смужки горішками і перекладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 642
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, сир

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Супчик сирно-м'ясний з овочами
Курчата з грибами
Горіхово-яблучний кекс
Пиріг-галета з журавлиною
Руляда курино-свиняча
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: