Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирні булочки з родзинками і горіхами?
Незвичайний рецепт випічки з сирного тіста. Варіанти начинок можна урізноманітнити за своїм смаком, наприклад, зробити з яблуками, корицею і цукром або несолодке - з бринзою і зеленню. Що знадобиться для приготування тіста 350 грам сиру 250 грам борошна 200 грам маргарину Пакетик розпушувача Пакетик ванільного цукру Чайна ложка солі Для начинки 50 грам цукру По 100 грам мелених волоських горіхів і родзинок 50 грам вершкового масла Приготування Сир розім'яти виделкою, змішати з м'яким маргарином. Додати сіль, ванільний цукор, розпушувач і борошно і замісити м'яке тісто. Довго вимішувати тісто не треба, як тільки всі інгредієнти з'єдналися, зібрати тісто в кулю, обернути харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину. Для начинки распарьте родзинки, обсушіть і змішайте з подрібненими горіхами і цукром. Масло розтопити. Готове тісто розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см, поверхню змастити розтопленим вершковим маслом і посипати сумішшю з горіхів і родзинок. Скачати рулетом, розрізати на шматочки товщиною в 2 см. Кожен шматочок з одного боку трохи щеп, розкласти на застеленому папером деко і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 15 - 20 хвилин до золотистого кольору. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |