Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирні булочки з родзинками і горіхами?
Незвичайний рецепт випічки з сирного тіста. Варіанти начинок можна урізноманітнити за своїм смаком, наприклад, зробити з яблуками, корицею і цукром або несолодке - з бринзою і зеленню.
Що знадобиться для приготування тіста

350 грам сиру
250 грам борошна
200 грам маргарину
Пакетик розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка солі

Для начинки

50 грам цукру
По 100 грам мелених волоських горіхів і родзинок
50 грам вершкового масла

Приготування

Сир розім'яти виделкою, змішати з м'яким маргарином. Додати сіль, ванільний цукор, розпушувач і борошно і замісити м'яке тісто. Довго вимішувати тісто не треба, як тільки всі інгредієнти з'єдналися, зібрати тісто в кулю, обернути харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину.

Для начинки распарьте родзинки, обсушіть і змішайте з подрібненими горіхами і цукром. Масло розтопити.

Готове тісто розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см, поверхню змастити розтопленим вершковим маслом і посипати сумішшю з горіхів і родзинок. Скачати рулетом, розрізати на шматочки товщиною в 2 см. Кожен шматочок з одного боку трохи щеп, розкласти на застеленому папером деко і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 15 - 20 хвилин до золотистого кольору.
Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, см

Рекомендовані рецепти:

Багатошарові трикутники
М'ясна запіканка з яйцем
Баклажани по-італійськи
Закуска з брокколі і шпрот
Шоколадні цукерки з м'ятою
Курка з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: