Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати «сідло» баранчика, смажене на кістки?
Щоб приготувати «сідло» баранчика візьміть такі інгредієнти (на шість - десять осіб):
Баранина - півтора - два кілограми;
Картопля - один кілограм;
Лук - двісті грам;
Помідори - п'ятсот грам;
Часник - одна головка;
Сало бараняче - сто грам;
Сіль - за смаком;
Зелень.


Приготування:

1. Постинаєте з тушки барана поперекову частину, відріжте від неї па-шину, натерти товченим з сіллю і часником і, не відокремлюючи нирок, і смажте жаровочном шафі до готовності.

2. Разом з бараниною на деко покладіть цілі, але не дуже великі бульби очищеного сирого картоплі, і нарізану часточками цибулю.

3. Перед подачею до столу м'ясо зріжте з тієї та іншої сторони хребетної кістки цілими пластами, які наріжте навскоси широкими скибками і покладіть їх назад на кістку у вигляді цілого куска. Перекладіть на овальне блюдо, навколо м'ясо викласти смажену картоплю, помідори, а між ними покладіть скибочки нирок.

4. Блюдо прикрасьте гілочками зелені петрушки, селери або листям салату.

5. Залишилася від смаження м'ясний сік подайте окремо в соуснику.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: покладіть, приготувати

Рекомендовані рецепти:

Готуємо чапаті
Бабця яблучна
Святковий торт "Смородинка"
Лимонне задоволення
Курка з квасолею
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: