Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати швидкий торт з печива?
Торт готується дуже швидко і нехлопотно, але йому обов'язково треба постояти ніч у холодильнику щоб просочитися кремом. Печиво краще брати товстіший, квадратне або прямокутної форми. Що знадобиться для приготування Два літри молока Дві склянки цукру Вісім столових ложок з гіркою борошна 100 грам вершкового масла Два пакетики ванільного цукру 500 - 600 грам печива Приготування У борошно влити півлітра молока і розмішати вінчиком до однорідного стану. Інше молоко підігріти в каструлі, довести його до кипіння, покласти цукор і розмішувати поки цукор не розчиниться. Тоді тонкою цівкою при постійному помішуванні ввести борошняну суміш. Вогонь зменшити до мінімального і варити крем поки він не загусне і не почне булькати. Крем потрібно постійно заважати, інакше він збереться грудочками або пригорить. Крему дати трохи охолонути. Вмішати масло і ванільний цукор. На дно форми з бортами викласти шар печива впритул одне до іншого. Залити ще гарячим кремом, товщина шару повинна бути 1 - 2 див. Потім знову шар печива і шар крему. Так чергувати поки не закінчиться крем. Верхній шар повинен бути з крему. Зверху можна посипати крихтами від печива і прибрати торт в холодильник на ніч або на 8 - 10 годин. | |
Просмотров: 609 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |