Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати швидкий торт з печива?
Торт готується дуже швидко і нехлопотно, але йому обов'язково треба постояти ніч у холодильнику щоб просочитися кремом. Печиво краще брати товстіший, квадратне або прямокутної форми.
Що знадобиться для приготування

Два літри молока
Дві склянки цукру
Вісім столових ложок з гіркою борошна
100 грам вершкового масла
Два пакетики ванільного цукру
500 - 600 грам печива

Приготування

У борошно влити півлітра молока і розмішати вінчиком до однорідного стану.
Інше молоко підігріти в каструлі, довести його до кипіння, покласти цукор і розмішувати поки цукор не розчиниться. Тоді тонкою цівкою при постійному помішуванні ввести борошняну суміш. Вогонь зменшити до мінімального і варити крем поки він не загусне і не почне булькати. Крем потрібно постійно заважати, інакше він збереться грудочками або пригорить.
Крему дати трохи охолонути. Вмішати масло і ванільний цукор.
На дно форми з бортами викласти шар печива впритул одне до іншого. Залити ще гарячим кремом, товщина шару повинна бути 1 - 2 див. Потім знову шар печива і шар крему. Так чергувати поки не закінчиться крем. Верхній шар повинен бути з крему. Зверху можна посипати крихтами від печива і прибрати торт в холодильник на ніч або на 8 - 10 годин.
Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: печива, шар

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Новорічна суміш"
Цибулевий джем
Бутерброди з сирним салатом
Бісквітний торт на день народження
Вафлі вершкові
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: