Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати швидкий сирний пиріг?
Дійсно дуже швидка, смачна та ароматна випічка. Верх пирога потрібно обов'язково посипати корицею - без неї буде вже не те.
Що знадобиться для тіста

Три склянки борошна
200 грам маргарину
Склянку цукру
Половина чайної ложки соди

Для начинки

800 грам сиру
Половина склянки цукру
Одне яйце
Трохи манної крупи (якщо сир мокроватый)
Пакетик ванільного цукру
Ізюм (за бажанням)
Кориця для посипання верху

Приготування

Борошно просіваємо на стіл гіркою, додаємо соду, нарізаємо маргарин (він повинен бути кімнатної температури) і перетираємо руками все в крихту. Змішуємо масляну крихту з цукром.
Деко змащуємо маслом, висипаємо крихту (приблизно п'яту частину залишаємо для верху пирога), розрівнюємо і злегка притискаємо рукою.
Для начинки розтираємо сир з цукром і яйцем, додаємо ванільний цукор і манку. За бажанням додайте промитий і розпарений ізюм. Викладіть начинку на тісто, розрівняйте і зверху присипте залишилися тестом. Верх обов'язково посипте корицею.
Пиріг випікається при температурі 180 градусів, час випікання залежить від консистенції сиру, приблизно - від сорока хвилин до години.
Готового пирога потрібно дати охолонути і потім нарізати на шматочки.
Просмотров: 503
Категория: Рецепти |
| Теги: пирога, крихту

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Буженина в тесті
Салат "Цезар" (рецепт)
Салат "Божа корівка"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: