Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати швидкий сирний пиріг?
Дійсно дуже швидка, смачна та ароматна випічка. Верх пирога потрібно обов'язково посипати корицею - без неї буде вже не те. Що знадобиться для тіста Три склянки борошна 200 грам маргарину Склянку цукру Половина чайної ложки соди Для начинки 800 грам сиру Половина склянки цукру Одне яйце Трохи манної крупи (якщо сир мокроватый) Пакетик ванільного цукру Ізюм (за бажанням) Кориця для посипання верху Приготування Борошно просіваємо на стіл гіркою, додаємо соду, нарізаємо маргарин (він повинен бути кімнатної температури) і перетираємо руками все в крихту. Змішуємо масляну крихту з цукром. Деко змащуємо маслом, висипаємо крихту (приблизно п'яту частину залишаємо для верху пирога), розрівнюємо і злегка притискаємо рукою. Для начинки розтираємо сир з цукром і яйцем, додаємо ванільний цукор і манку. За бажанням додайте промитий і розпарений ізюм. Викладіть начинку на тісто, розрівняйте і зверху присипте залишилися тестом. Верх обов'язково посипте корицею. Пиріг випікається при температурі 180 градусів, час випікання залежить від консистенції сиру, приблизно - від сорока хвилин до години. Готового пирога потрібно дати охолонути і потім нарізати на шматочки. | |
Просмотров: 578 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |