Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати швидкий овочевий суп?
У складі цього супчика ніяких наваристих бульйонів і м'яса - він готується тільки з овочів. Втім, ви хочете суп посытнее, і якщо у вас є курячий бульйон можна зварити і на бульйоні.
Що знадобиться для приготування
300 грам цвітної капусти (свіжої або замороженої)
Банка помідорів у власному соку
200 грам будь-яких макаронних виробів (краще дрібних)
Два невеликих кабачка
Три картоплини
Половина чайної ложки сухого чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Дві часточки часнику
Рослинна олія

Приготування

каструлі з товстим дном або в казанчике розігріваємо столову ложку рослинної олії. Кладемо дрібно нарізаний часник і обсмажуємо одну хвилину. Додаємо томати разом з соком (томати розім'яти) і вливаємо приблизно літр води. Даємо закипіти, потім кладемо кубики картоплі, варимо майже до готовності. Додаємо нарізані кубиками кабачки, розділену на невеликі суцвіття цвітну капусту, доводимо до кипіння. Через п'ять хвилин кладемо в суп, макарони, солимо за смаком, приправляємо спеціями і перчиком. Варимо суп до готовності. При подачі можна додати свіжу зелень.
Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Смажене морозиво
Морквяний торт
Ажурні млинці (рецепт)
Прісне тісто листкове
"Медова" свинина з імбиром
Хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: