Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шоколадно-кавове печиво?
Неправда, сама назва вже говорить про те, що печиво буде надзвичайно смачним, дуже шоколадним, ароматним. До ранкової кави як раз те, що потрібно!
Що знадобиться для приготування

Півтори склянки шоколадних чіпсів
Дві склянки борошна
100 грам вершкового масла
Два яйця
Півтори склянки цукру
Три столові ложки какао (з гіркою)
Дві чайних ложки розчинної кави
Чайна ложка розпушувача
Чверть чайної ложки солі
Дві чайних ложки ванільного екстракту

Приготування

Розтопіть вершкове масло і додайте половину склянки шоколадних чіпсів. Добре перемішайте. Додайте розчинна кава, дайте масі охолонути до кімнатної температури. Потім покладіть цукор і яйця і злегка збийте суміш. Додайте ванільний екстракт.
В іншому посуді змішайте какао, борошно, сіль і розпушувач. Змішайте цю суміш з шоколадною масою, додайте залишилися шоколадні чіпси, ретельно вимісіть.
Деко застеліть папером або змастіть маслом. Викладайте тісто чайною ложкою, залишайте між печивом відстань. Випікайте приблизно десять хвилин, поки печиво не покриється хрусткою скоринкою. Вогонь повинен бути середнім. Готове печиво охолодіть на деку 2 - 3 хвилини і перекладіть на решітку.
Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, ЩО

Рекомендовані рецепти:

Салат "Сільський"
Швейцарський шоколадний рулет
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Бісквітний торт на день народження
Печиво "Новорічна суміш"
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: