Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шоколадний пиріг з мигдалем?
Ще один пиріг - перевертиш, на цей раз солодкий, але без фруктів. В багатошаровій горіхи, какао і мед що гарантує відмінний смак пирога.
Що знадобиться для приготування тіста
200 грам борошна
100 грам вершкового масла
200 грам цукру
Три яйця
250 мл кислого молока
75 грам какао
Чайна ложка соди
Половина чайної ложки солі
Пакетик ванільного цукру

Для верху - низу

150 грам вершкового масла
170 грам мигдалю
150 грам цукру
80 грам меду
Приготування

Спочатку готуємо суміш для верху пирога. Масло розтоплюємо, виливаємо у форму, в якій буде випікатися пиріг. Розсипаємо цукор, розподіляємо мед і розсипаємо горіхи (їх треба порубати ножем).

Тісто. Просіваємо борошно, змішуємо її з сіллю і какао. Змішуємо звичайний цукор і ванільний, разом з маслом збиваємо в пишну масу. Вводимо по одному яйця, після кожного додавання суміш збиваємо. Всипаємо в цю суміш половину борошняної суміші, збиваємо до однорідної маси. Вливаємо половину кислого молока, знову збиваємо. Додаємо ще третина борошняної суміші, збиваємо. Вливаємо молоко, додаємо гашену соду, все збиваємо. Вводимо в тісто решту борошняну суміш, ретельно збиваємо тісто міксером і виливаємо у форму на горіхи. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 50 хвилин. перевіряємо готовність шпажкою - вона повинна легко вийматися і бути сухою.

Готовий пиріг обережно перевертаємо на блюдо і даємо охолонути. Коли охолоне - нарізаємо шматочками і подаємо з чаєм або молоком. Дуже смачно!
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, збиваємо

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Цукерки "Вершкові тягучки"
Печенюшки "Міні"
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: