Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати шоколадний пиріг з мигдалем?
Ще один пиріг - перевертиш, на цей раз солодкий, але без фруктів. В багатошаровій горіхи, какао і мед що гарантує відмінний смак пирога. Що знадобиться для приготування тіста 200 грам борошна 100 грам вершкового масла 200 грам цукру Три яйця 250 мл кислого молока 75 грам какао Чайна ложка соди Половина чайної ложки солі Пакетик ванільного цукру Для верху - низу 150 грам вершкового масла 170 грам мигдалю 150 грам цукру 80 грам меду Приготування Спочатку готуємо суміш для верху пирога. Масло розтоплюємо, виливаємо у форму, в якій буде випікатися пиріг. Розсипаємо цукор, розподіляємо мед і розсипаємо горіхи (їх треба порубати ножем). Тісто. Просіваємо борошно, змішуємо її з сіллю і какао. Змішуємо звичайний цукор і ванільний, разом з маслом збиваємо в пишну масу. Вводимо по одному яйця, після кожного додавання суміш збиваємо. Всипаємо в цю суміш половину борошняної суміші, збиваємо до однорідної маси. Вливаємо половину кислого молока, знову збиваємо. Додаємо ще третина борошняної суміші, збиваємо. Вливаємо молоко, додаємо гашену соду, все збиваємо. Вводимо в тісто решту борошняну суміш, ретельно збиваємо тісто міксером і виливаємо у форму на горіхи. Відправляємо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 50 хвилин. перевіряємо готовність шпажкою - вона повинна легко вийматися і бути сухою. Готовий пиріг обережно перевертаємо на блюдо і даємо охолонути. Коли охолоне - нарізаємо шматочками і подаємо з чаєм або молоком. Дуже смачно! | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |