Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати шоколадне суфле?
Французький десерт подається гарячим, з вершками, відразу ж після приготування. Але в цьому рецепті зроблено виняток - остигле суфле можна розігрівати в мікрохвильовій печі або ж подавати холодним, з кульками вершкового морозива. Що знадобиться для приготування 100 грам чорного шоколаду (вміст какао не нижче 70%) Три яйця Три столові ложки борошна Столова ложка молока Половина склянки цукру Столова ложка какао 100 грам вершкового масла Приготування Скласти в каструльку шматочки шоколаду і вершкове масло. Поставити на водяну баню, повністю розтопити. Злегка остудити. Яйця і цукор збити міксером на низькій швидкості. Сильно збивати не потрібно, як тільки маса стане однорідною, припиняйте збивати і додайте молоко, борошно і какао. Перемішайте, додайте в цю масу шоколад з маслом. Формочки для кексів змастіть вершковим маслом, наповніть майже до верху шоколадним тестом (приблизно на ¾), і приберіть на годину в морозилку. Через годину поставте в розігріту до 170 градусів духовку і випікайте 15 хвилин. Найголовніше при приготуванні - не перетримати випічку в духовці, інакше серединка стане щільною. Але навіть якщо таке і станеться - все одно вийде смачно, просто не буде в серединці рідкого гарячого шоколаду. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |