Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати шоколадне суфле?
Французький десерт подається гарячим, з вершками, відразу ж після приготування. Але в цьому рецепті зроблено виняток - остигле суфле можна розігрівати в мікрохвильовій печі або ж подавати холодним, з кульками вершкового морозива.
Що знадобиться для приготування

100 грам чорного шоколаду (вміст какао не нижче 70%)
Три яйця
Три столові ложки борошна
Столова ложка молока
Половина склянки цукру
Столова ложка какао
100 грам вершкового масла

Приготування

Скласти в каструльку шматочки шоколаду і вершкове масло. Поставити на водяну баню, повністю розтопити. Злегка остудити. Яйця і цукор збити міксером на низькій швидкості. Сильно збивати не потрібно, як тільки маса стане однорідною, припиняйте збивати і додайте молоко, борошно і какао. Перемішайте, додайте в цю масу шоколад з маслом.
Формочки для кексів змастіть вершковим маслом, наповніть майже до верху шоколадним тестом (приблизно на ¾), і приберіть на годину в морозилку.
Через годину поставте в розігріту до 170 градусів духовку і випікайте 15 хвилин. Найголовніше при приготуванні - не перетримати випічку в духовці, інакше серединка стане щільною. Але навіть якщо таке і станеться - все одно вийде смачно, просто не буде в серединці рідкого гарячого шоколаду.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколаду, годину

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Рецепт паски
Солодкі профітролі
Пиріг "Зебра"
Булочки "Варенки"
Салат з квасолі і курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: