Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати щі кислі зі снетками?
Багато звикли до того, що щі готують виключно на м'ясному бульйоні. Однак щі можна приготувати і з додаванням снетков. Це блюдо на любителя, але ті, хто пробував його коду, стверджують, що воно виходить дуже смачним. Інгредієнти: Снєтки - сто грамів; Капуста квашена - шістсот грамів; Морква - дві штуки; Цибуля ріпчаста - дві головки; Борошно - одна столова ложка; Масло рослинне; Лист лавровий - один листочок; Перець чорний горщиком - п'ять чи шість штук; Процес приготування: Треба спочатку промити капусту квашену, після цього треба віджати. Після цього треба її ще порізати. Капусту потім треба скласти в каструлю і підлити півтора літра води. Проварити капусту треба приблизно сорок хвилин. В самому кінці потрібно додати лавровий лист і чорний перець горошком. Лук очистити і порізати полуколечками, також морква очистити і натерти на тертці. Потім зробити піджарку на сковороді. Потім до обсмаженої моркви і цибулі можна додати борошно, потім перемішати. Після цього обжарку треба перекласти в каструлю і перемішати. Снєтки треба промити і додати до щам, після цього треба прокип'ятити і проварити ще пару хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |