Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сендвіч з салатом?
Начинкою до сэндвичу буде не традиційний салат зі свіжих овочів, а досить ситний варіант яєчного салату. Хліб можна брати будь-який, а щоб він не сильно насичують соком, ми його підсушити на сковорідці.
Що знадобиться для приготування салату

Три варених яйця
Одна помидорка
Невеликий пучок зеленої цибулі
Дві часточки часнику
Дві столові ложки нежирної сметани або натурального йогурту
Три столові ложки майонезу
Чверть чайної ложки готової гірчиці
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Для сендвічів (на чотири порції)

Вісім скибочок хліба
Чотири скибочки сиру
Один огірок

Приготування

сковорідку наливаємо трохи олії і підсушуємо хліб з одного боку.
Помідорки дрібно ріжемо, яйця дрібно рубаємо.
Для заправки змішуємо сметану (або йогурт) з майонезом, дрібно нарубаним зеленою цибулею і пропущеним через прес часником. Усе ретельно змішуємо, за смаком солимо і перчимо. Змішуємо помідори і яйця з заправкою.
Сир ріжемо тонкими скибочками. Огірки - тоненькими кружальцями.
На скибочку хліба (на підсмажену сторону) кладемо колечка огірки і сир, зверху - шар салату. Накриваємо другим скибочкою хліба і подаємо.
Такі сендвічі дуже зручно брати в дорогу, на пікнік або як перекус на роботу.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, змішуємо

Рекомендовані рецепти:

Вівсяні козинаки з сухофруктами
Гречка з консервованим тунцем
М'ясний террін з помідорами і сиром
Манник з цукатами
Манник з сиром
Пиріг з грибами і гречкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: