Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з селерою і чорносливом?
Салат стане в нагоді в пост і повинен сподобатися вегетаріанцям. Легкий, соковитий, досить ситний, з приємним свіжим смаком. І дуже корисний.
Що знадобиться для приготування

Чотири стебла черешкової селери
100 грам чорносливу
За пучка кінзи і петрушки
25 грам горішків кеш'ю
30 грам солоного арахісу
Півтори столових ложки лимонного соку
Одна - дві столових ложки рослинного масла

Приготування

стебла селери Промийте і очистіть їх від грубих волокон. Потім наріжте скибочками. Якщо любите щоб смак селери добре відчувався - можете нарізати скибочки товстими, якщо хочете щоб салату був гармонійний смак без переважання будь-якого інгредієнта - нарізайте тонко.
Промийте і обсушіть чорнослив. Сухий чорнослив треба розпарити на водяній бані, потім нарізати соломкою.
Кешью і арахіс порубаєте ножем, але не дуже дрібно. Подрібніть зелень.
Змішайте всі інгредієнти і залийте заправкою з лимонного соку, змішаного з рослинним маслом. Поставте салат в холодильник хвилин на тридцять щоб він просочився заправкою і охолодився. Після цього можна подавати до столу.
Просмотров: 580
Категория: Рецепти |
| Теги: селери, салат

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Печиво горіхове
М'ясний террін з помідорами і сиром
Салат "Букет тюльпанів"
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: