Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з селерою і чорносливом?
Салат стане в нагоді в пост і повинен сподобатися вегетаріанцям. Легкий, соковитий, досить ситний, з приємним свіжим смаком. І дуже корисний. Що знадобиться для приготування Чотири стебла черешкової селери 100 грам чорносливу За пучка кінзи і петрушки 25 грам горішків кеш'ю 30 грам солоного арахісу Півтори столових ложки лимонного соку Одна - дві столових ложки рослинного масла Приготування стебла селери Промийте і очистіть їх від грубих волокон. Потім наріжте скибочками. Якщо любите щоб смак селери добре відчувався - можете нарізати скибочки товстими, якщо хочете щоб салату був гармонійний смак без переважання будь-якого інгредієнта - нарізайте тонко. Промийте і обсушіть чорнослив. Сухий чорнослив треба розпарити на водяній бані, потім нарізати соломкою. Кешью і арахіс порубаєте ножем, але не дуже дрібно. Подрібніть зелень. Змішайте всі інгредієнти і залийте заправкою з лимонного соку, змішаного з рослинним маслом. Поставте салат в холодильник хвилин на тридцять щоб він просочився заправкою і охолодився. Після цього можна подавати до столу. | |
Просмотров: 580 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |