Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з редису з холодцем?
Незвичайний салат. Ситний і дуже смачний.
Для приготування цього салату нам потрібно:
двісті мілілітрів курячого бульйону;
одне яйце;
сто двадцять грамів філе грудки курчати;
сто двадцять п'ять мілілітрів хорошого білого вина;
десять грамів желатину;
цукровий пісок, перець, сіль;
маленька цибулинка;
одна ст. ложечка гірчиці (діжонської);
чотири пучка редиски;
пара ст. л. ростить. масла;

Філе курчати миємо, обсушуємо рушником і варимо в курячому бульончике 10 хвилин. Яйце поділяємо на жовток і білок. Останній додаємо в бульйон і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку. Замочуємо желатин. Готове філе ріжемо маленькими шматочками і висипаємо в миску. Змішуємо желатин з бульйоном і додаємо вино. Приправляємо сіллю, перцем і цукром. Заливаємо м'ясо і охолоджуємо 4 години. Редиску чистимо і дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо смужками. В окремій мисці з'єднуємо гірчицю, жовток, приправляємо перцем і, збиваючи, обережно вливаємо ростить. масло.
З'єднуємо редис, цибуля, заправку і перемішуємо. Розкладаємо салат по тарілках. Холодець нарізаємо і викладаємо на салат. Зверху посипаємо рубаними молодими листям редиски.
Просмотров: 566
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, салат

Рекомендовані рецепти:

Заливна шинка
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Печиво "Диво острів"
Пишний м'ятний бісквіт
Смажений рис з ананасом
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: