Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з редису з холодцем?
Незвичайний салат. Ситний і дуже смачний. Для приготування цього салату нам потрібно: двісті мілілітрів курячого бульйону; одне яйце; сто двадцять грамів філе грудки курчати; сто двадцять п'ять мілілітрів хорошого білого вина; десять грамів желатину; цукровий пісок, перець, сіль; маленька цибулинка; одна ст. ложечка гірчиці (діжонської); чотири пучка редиски; пара ст. л. ростить. масла; Філе курчати миємо, обсушуємо рушником і варимо в курячому бульончике 10 хвилин. Яйце поділяємо на жовток і білок. Останній додаємо в бульйон і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку. Замочуємо желатин. Готове філе ріжемо маленькими шматочками і висипаємо в миску. Змішуємо желатин з бульйоном і додаємо вино. Приправляємо сіллю, перцем і цукром. Заливаємо м'ясо і охолоджуємо 4 години. Редиску чистимо і дрібно ріжемо. Цибулю ріжемо смужками. В окремій мисці з'єднуємо гірчицю, жовток, приправляємо перцем і, збиваючи, обережно вливаємо ростить. масло. З'єднуємо редис, цибуля, заправку і перемішуємо. Розкладаємо салат по тарілках. Холодець нарізаємо і викладаємо на салат. Зверху посипаємо рубаними молодими листям редиски. | |
Просмотров: 566 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |