Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з оселедцем і зеленню?
Ніжний і смачний салат відмінно підійде до відвареної картоплі, особливо смачно буде з молодою картоплею, заправленою маслом і посипаній кропом!
Необхідні продукти

Філе однієї оселедця
Пучок зеленого листового салату (або один качанний салат)
Пучок зеленого цибулі
Пучок кропу
Три яйця
Майонез (або сметана з майонезом)

Приготування

Листовий салат і зелена цибуля промити під проточною водою, викласти в друшляк, щоб стекла вода.
Оселедець нарізати дрібненькими кубиками. Відварити яйця, покришити як на салат. Дрібно нарізати зелений лук і так само дрібно листя салату. Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти (крім сиру), заправити майонезом або сумішшю з майонезу і сметани, викласти в салатник і зверху посипати зеленню і яєчним жовтком.
Варіантів у цього салату кілька. Замість зеленого салату можна використовувати пекінську капусту, а оселедець замінити солоною червоною рибою. Список інгредієнтів також підійде зелене яблуко нарізане брусочками, а верх можна посипати тертим сиром (він надає салату ніжний смак).
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: зеленого, салат

Рекомендовані рецепти:

Готуємо кіш
Печиво з лимоном і маком
Бабця яблучна
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: