Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з оселедцем і зеленню?
Ніжний і смачний салат відмінно підійде до відвареної картоплі, особливо смачно буде з молодою картоплею, заправленою маслом і посипаній кропом! Необхідні продукти Філе однієї оселедця Пучок зеленого листового салату (або один качанний салат) Пучок зеленого цибулі Пучок кропу Три яйця Майонез (або сметана з майонезом) Приготування Листовий салат і зелена цибуля промити під проточною водою, викласти в друшляк, щоб стекла вода. Оселедець нарізати дрібненькими кубиками. Відварити яйця, покришити як на салат. Дрібно нарізати зелений лук і так само дрібно листя салату. Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти (крім сиру), заправити майонезом або сумішшю з майонезу і сметани, викласти в салатник і зверху посипати зеленню і яєчним жовтком. Варіантів у цього салату кілька. Замість зеленого салату можна використовувати пекінську капусту, а оселедець замінити солоною червоною рибою. Список інгредієнтів також підійде зелене яблуко нарізане брусочками, а верх можна посипати тертим сиром (він надає салату ніжний смак). | |
Просмотров: 614 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |