Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з огірків по-японськи?
Процес приготування салату вельми оригінальний - огірки відбиваються як м'ясо і нарізати шматочками - так вони краще просочуються соусом. Готується салат дуже швидко, буквально кілька хвилин.
Що знадобиться для приготування
Один довгий огірок (тепличний, темно-зеленого кольору)
Столова ложка оцту (5 - 6%)
Столова ложка соєвого соусу
Чайна ложечка цукру
Столова ложка білого кунжуту
Щіпка солі
Приготування

Нам знадобиться харчова плівка або прозорий поліетиленовий пакет.
Огірок нарізаємо брусочками величиною по два - три сантиметри. Укладаємо на плівку, накриваємо плівкою і відбиваємо дерев'яним молоточком, качалкою, товкачем або ручкою ножа. Сильно бити не треба, огірок овоч ніжний і легкого постукування йому буде достатньо.

Для заправки змішуємо оцет і соєвий соус, злегка збиваємо виделкою. Потім всипаємо кунжут, додаємо за смаком сіль і цукор. Чекаємо поки сіль і цукор розчиняться.
Огірки викладаємо в салатник, поливаємо заправкою, перемішуємо й даємо трохи настоятися.
До огірків за бажанням можна додати дрібні помідори черрі розрізані навпіл.
Просмотров: 403
Категория: Рецепти |
| Теги: огірок, сіль

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Багатошарові трикутники
Грінки з беконом та помідорами
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Риба, запечена з оливками
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: