Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з огірків по-японськи?
Процес приготування салату вельми оригінальний - огірки відбиваються як м'ясо і нарізати шматочками - так вони краще просочуються соусом. Готується салат дуже швидко, буквально кілька хвилин. Що знадобиться для приготування Один довгий огірок (тепличний, темно-зеленого кольору) Столова ложка оцту (5 - 6%) Столова ложка соєвого соусу Чайна ложечка цукру Столова ложка білого кунжуту Щіпка солі Приготування Нам знадобиться харчова плівка або прозорий поліетиленовий пакет. Огірок нарізаємо брусочками величиною по два - три сантиметри. Укладаємо на плівку, накриваємо плівкою і відбиваємо дерев'яним молоточком, качалкою, товкачем або ручкою ножа. Сильно бити не треба, огірок овоч ніжний і легкого постукування йому буде достатньо. Для заправки змішуємо оцет і соєвий соус, злегка збиваємо виделкою. Потім всипаємо кунжут, додаємо за смаком сіль і цукор. Чекаємо поки сіль і цукор розчиняться. Огірки викладаємо в салатник, поливаємо заправкою, перемішуємо й даємо трохи настоятися. До огірків за бажанням можна додати дрібні помідори черрі розрізані навпіл. | |
Просмотров: 606 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |