Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з квасолі?
Салат на любителя. Якщо у вашому сімействі квасоля поважають, то сміливо робіть подвійну порцію. Єдине з чим потрібно визначатися індивідуально - кількість оцту, від нього залежить наскільки гострим буде салат.
Що знадобиться для приготування
Склянку сухої квасолі або баночка консервованої квасолі
Два помідора
Дві цибулини
Невеликий пучок петрушки
Кілька маслин
Одне варене яйце
Сіль і чорний перець за смаком
Рослинна олія
Винний або бальзамічний оцет
Приготування

Квасоля відварити і відкинути на друшляк. Дати стекти рідини. Якщо готуєте салат з консервованої квасолі, то промийте її під проточною водою.
Цибулю наріжте півкільцями. Покладіть в просторий посуд, посипте сіллю і трохи пам'ятайте руками. Залиште хвилин на двадцять щоб стекла гіркота. Потім промийте під проточною водою, дайте стекти воді.
помідори Наріжте кубиками, змішайте з квасолею. Дрібно покришіть петрушку, додайте в салат, посоліть і поперчіть.
Столову ложку оцту змішати з трьома столовими ложками рослинного масла і залийте салат. Зверху на салат розкладіть маслини, кружечки вареного яйця, за бажанням можна прикрасити салат свіжою зеленню.
Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, квасолі

Рекомендовані рецепти:

Яєчна параті
Салат "Човен кохання"
Сьомга з соусом тартар
Яблучні сирники
Пиріг-галета з журавлиною
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: