Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з квасолею, цукіні і фетою?
Корисну квасолю можна додавати в супи, салати, рагу, робити вінегрет з квасолею, паштети. Пропоную рецепт в якому зібрані відразу три види квасолі - консервована (біла і червона) і зелена стручкова квасоля. Що знадобиться для приготування 300 грам цукіні або кабачків По 120 грам білої і червоної консервованої квасолі (можна відварити суху квасоля) 120 грам зеленої стручкової квасолі Невеликий пучок базиліка 100 грам сиру фета Дві столові ложки оливкової олії Сік і цедра одного середнього лимона Сіль і чорний мелений перець Приготування Невеликий кабачок або цукіні ріжемо уздовж навпіл і потім кожну половинку розрізаємо ще раз уздовж на дві частини. Після цього нарізаємо тонкими скибочками. Викладаємо в глибокий салатник, вичавлюємо сік з половинки лимона і перемішуємо. Доводимо воду до кипіння, підсолюємо, зелену квасолю відварюємо до готовності (її нарізати невеликими шматочками). Варити потрібно три - п'ять хвилин щоб квасоля не переварилася. Даємо їй охолонути (можна остудити під холодною водою). Фету ріжемо невеликими кубиками, базилік рвемо руками. Додаємо до кабачків цукіні), туди ж відправляємо білу і червону квасолю, кладемо відварену квасолю, лимонну цедру. Все перемішуємо, поливаємо заправкою перед подачею. Для заправки з'єднуємо лимонний сік і оливкову олію, збиваємо виделкою до легкого загусання, солимо і перечимо за смаком. | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |