Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з куркою, овочами і грибами?
Якщо готувати святковий варіант салату, то його рекомендується робити листковим. Але можна і змішати всі інгредієнти і красиво оформити салат - тоді не знадобиться час на просочення шарів.
Що знадобиться для приготування
Один - два курячих стегенця
250 грам свіжих печериць
Одна цибулина
Одна велика морквина
Дві - три штучки маринованих огірочків
Чотири - п'ять столових ложок консервованої кукурудзи
Чотири яйця
Одна - дві часточки часнику
Майонез
Зелень петрушки і кропу
Рослинна олія для смаження
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Печериці порізати, посолити, поперчити, обсмажити в олії. Кілька скибочок відкласти для прикраси.
Стегенця відварити до готовності, остудити, відокремити м'ясо від кісток і нарвати м'ясо маленькими шматочками або розібрати на волокна.
Морквину можна відварити разом з куркою і потім нарізати на невеликі шматочки.
Відварити яйця, нарізати як на салат. Огірки нарізати кубиками, цибулю - дрібно покришити. З кукурудзи злити рідину. Дрібно порізати кріп і петрушку і змішати з майонезом.
Всі інгредієнти змішати, заправити майонезом, перекласти салат в круглу чашку, утрамбувати зверху накрити стравою і перевернути. Прикрасити грибами, кукурудзою і зеленню.
Просмотров: 581
Категория: Рецепти |
| Теги: відварити, салат

Рекомендовані рецепти:

Творожник "Далматинець"
Цибулевий джем
Салат "Букет нареченої"
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Пиріжки з щавлем і яйцем
Яблучний штрудель з-австрийски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: