Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з куркою, овочами і грибами?
Якщо готувати святковий варіант салату, то його рекомендується робити листковим. Але можна і змішати всі інгредієнти і красиво оформити салат - тоді не знадобиться час на просочення шарів. Що знадобиться для приготування Один - два курячих стегенця 250 грам свіжих печериць Одна цибулина Одна велика морквина Дві - три штучки маринованих огірочків Чотири - п'ять столових ложок консервованої кукурудзи Чотири яйця Одна - дві часточки часнику Майонез Зелень петрушки і кропу Рослинна олія для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Печериці порізати, посолити, поперчити, обсмажити в олії. Кілька скибочок відкласти для прикраси. Стегенця відварити до готовності, остудити, відокремити м'ясо від кісток і нарвати м'ясо маленькими шматочками або розібрати на волокна. Морквину можна відварити разом з куркою і потім нарізати на невеликі шматочки. Відварити яйця, нарізати як на салат. Огірки нарізати кубиками, цибулю - дрібно покришити. З кукурудзи злити рідину. Дрібно порізати кріп і петрушку і змішати з майонезом. Всі інгредієнти змішати, заправити майонезом, перекласти салат в круглу чашку, утрамбувати зверху накрити стравою і перевернути. Прикрасити грибами, кукурудзою і зеленню. | |
Просмотров: 581 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |