Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з куркою і зеленою квасолею?
Легкий і корисний салат із заправкою з лимонного соку і оливкової олії. Куряче філе для нього можна відварити або взяти копчене - це справа смаку.
Що знадобиться для приготування

Один свіжий огірок
Одне куряче філе (варене чи копчене)
150 грам зеленої стручкової квасолі
Дві столові ложки обсмаженого мигдалю
По столовій ложці дрібно нарізаного базиліка і петрушки
Дві столові ложки оливкової олії
Півтори столових ложки лимонного соку
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Курку заздалегідь відварюємо, даємо охолонути. Потім виймаємо з бульйону і розбираємо руками на волокна (діставати з бульйону не потрібно - м'ясо вийде сухуватим). Якщо курка копчена, то можна м'ясо нарізати шматочками, але краще все ж розділити на волокна.
Квасолю миємо, відрізаємо хвостики і носики, стручки ріжемо навпіл або на три частини. Відварюємо в підсоленій воді до полумягкости (квасоля повинна злегка похрустывать), обдаємо холодною водою, даємо воді стекти.
Огірок розрізаємо уздовж, ріжемо скибочками. Кладемо на дно салатника. Зверху викладаємо курку і квасоля. Посипаємо дрібно нарубаним мигдалем, базиліком і петрушкою. Солимо і перчимо за смаком. змішуємо оливкова олія з лимонним соком, збиваємо. Поливаємо салат заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, салат

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочки бісквітні
Рулет з яблуками
Пиріг-рулет з грибами
Пате з індички з черносмородиновим желе
Картопляний салат з беконом та помідорами
Мафіни з чорницею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: