Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з куркою і зеленою квасолею?
![]() Що знадобиться для приготування Один свіжий огірок Одне куряче філе (варене чи копчене) 150 грам зеленої стручкової квасолі Дві столові ложки обсмаженого мигдалю По столовій ложці дрібно нарізаного базиліка і петрушки Дві столові ложки оливкової олії Півтори столових ложки лимонного соку Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Курку заздалегідь відварюємо, даємо охолонути. Потім виймаємо з бульйону і розбираємо руками на волокна (діставати з бульйону не потрібно - м'ясо вийде сухуватим). Якщо курка копчена, то можна м'ясо нарізати шматочками, але краще все ж розділити на волокна. Квасолю миємо, відрізаємо хвостики і носики, стручки ріжемо навпіл або на три частини. Відварюємо в підсоленій воді до полумягкости (квасоля повинна злегка похрустывать), обдаємо холодною водою, даємо воді стекти. Огірок розрізаємо уздовж, ріжемо скибочками. Кладемо на дно салатника. Зверху викладаємо курку і квасоля. Посипаємо дрібно нарубаним мигдалем, базиліком і петрушкою. Солимо і перчимо за смаком. змішуємо оливкова олія з лимонним соком, збиваємо. Поливаємо салат заправкою, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 616 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |