Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з куркою і редисом?
Легкий і приємний весняний салатик. Втім, приготувати його можна в будь-який час, виключивши редис. Смак трохи зміниться, але теж буде смачно і корисно.
Що знадобиться для приготування

Три відварених курячих грудки
Десять редисок
Одне велике зелене яблуко
Одна велика цибулина (краще фіолетова)
Половина баночки маслин без кісточки
Банку ананасів кружечками
Пучок свіжого кропу
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Майонез

Приготування

Маслини ріжемо кружечками, цибулю ріжемо на четвертинки і потім кожну нарізаємо тонкими смужками. Яблуко чистимо від шкірки, ріжемо маленькими кубиками, курячу грудку дрібно ріжемо, ріжемо невеликими шматочками редис (як зазвичай на салат). Подрібнюємо кріп. Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом.
Беремо відповідний невисокий склянку, на дно кладемо кружечок ананаса. Заповнюємо склянку салатом, салат утрамбовуємо. Зверху кладемо ще кружок ананаса, притискаємо і прибираємо в холодильник приблизно на півгодини. Перед подаванням страву вистилаємо листям зеленого салату, перевертаємо вміст склянок, у вас повинні вийти акуратні стовпчики. Прикрашаємо зеленню і відразу ж подаємо до столу.
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Холодець з курки
Курка з квасолею
Гострий суп з квасолею
Домашні чебуреки
Запечені яйця з овочами
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: