Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з куркою і редисом?
Легкий і приємний весняний салатик. Втім, приготувати його можна в будь-який час, виключивши редис. Смак трохи зміниться, але теж буде смачно і корисно. Що знадобиться для приготування Три відварених курячих грудки Десять редисок Одне велике зелене яблуко Одна велика цибулина (краще фіолетова) Половина баночки маслин без кісточки Банку ананасів кружечками Пучок свіжого кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Майонез Приготування Маслини ріжемо кружечками, цибулю ріжемо на четвертинки і потім кожну нарізаємо тонкими смужками. Яблуко чистимо від шкірки, ріжемо маленькими кубиками, курячу грудку дрібно ріжемо, ріжемо невеликими шматочками редис (як зазвичай на салат). Подрібнюємо кріп. Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом. Беремо відповідний невисокий склянку, на дно кладемо кружечок ананаса. Заповнюємо склянку салатом, салат утрамбовуємо. Зверху кладемо ще кружок ананаса, притискаємо і прибираємо в холодильник приблизно на півгодини. Перед подаванням страву вистилаємо листям зеленого салату, перевертаємо вміст склянок, у вас повинні вийти акуратні стовпчики. Прикрашаємо зеленню і відразу ж подаємо до столу. | |
Просмотров: 583 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |