Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з курки з сиром?
Салат можна робити в різних варіантах. Збільшуючи кількість курячого м'яса, ви зробите салат більш ситним, якщо покласти більше сиру - з'явиться незвичайний, пікантний смак, маринована цибуля додасть необхідну в салаті кислинку і гостроту.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого м'яса
150 грам твердого сиру
Одна невелика цибулина
Два яйця
Столова ложка яблучного оцту (5%)
Чорний мелений перець і сіль за смаком
Щіпка цукру
Майонез для заправки

Приготування

Куряче м'ясо відварити в підсоленій воді з додаванням спецій (за бажанням). Остудити, зняти шкіру і нарізати м'ясо невеликими шматочками.
Яйця круто відварити, порізати дуже дрібно. Якщо хочете, щоб у салату була більш ніжна консистенція, пропустіть яйця через яйцерезку або розімніть виделкою.
Сир натріть на крупній тертці, можна нарізати брусочками або невеликими кубиками.
Цибулину наріжте півкільцями, покладіть в миску і посипте цукром. Трохи подавіть щоб цибуля пустив сік. Оцет змішайте з такою ж кількістю кип'яченої води і залийте цибулю. Хвилин через 15-20 цибулю замаринується.
Змішайте курку, сир, яйця і цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком, заправте майонезом і перемішайте.
Просмотров: 458
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, яйця

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Десерт "Кокосовий рай"
Готуємо "Рибник"
Салат з авокадо і бекону
Домашні чебуреки
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: