Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з курячою печінкою?
Сам салат за складом дуже простий, його «родзинка» в заправках. Для заправки салату пропонується два варіанти - з суміші вустерського і соєвого соусу або ж з соусу табаско і рідкого меду. Втім, можна заправити салат оливковою олією і лимонним соком.
Необхідні продукти для салату
400 грам курячої печінки
150 г салатних листків
Десять помідорок черрі
Десять перепелиних яєць
Чотири - п'ять столових ложок рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Часточка часнику
Суміш прованських трав

Перший варіант заправки

По чайній ложці вустерського, соєвого соусу і лимонного соку
Три столові ложки масла виноградних кісточок
Сіль за смаком

Другий варіант заправки

Дві столові ложки лимонного соку
Чотири столові ложки оливкової олії
Чайна ложечка соусу табаско
Половина чайної ложки рідкого меду
Сіль і мелений перець за смаком
Приготування

Зробіть одну з заправок. Для цього потрібно змішати всі інгредієнти і збити віночком або блендером.
Перепелині яйця відварити, очистити і розрізати навпіл. Розрізати на дві половинки помідори. Салатні листя нарвати руками, викласти в салатник. Туди ж покласти помідори і яйця.
Курячу печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Розігріти в сковорідці олію, покласти роздавлений зубчик часнику, обсмажити часник з двох сторін і прибрати зі сковорідки. Зробити невеликий вогонь, покласти в масло печінку, обсмажити з усіх боків до м'якості. Довго смажити не потрібно, печінка повинна трохи засмажитися, але всередині залишатися м'якою. Розріжте одну штучку - якщо виділяється прозорий сік - печінка готова. Поперчіть, посоліть і посипте сумішшю прованських трав. Додайте в салатник, полити все заправкою і відразу ж подавайте до столу.
Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: соусу

Рекомендовані рецепти:

Риба, запечена з оливками
Пиріг "Зебра"
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Холодець з курки
Гострий суп з фрикадельками
Макові тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: