Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з курячою грудкою і квасолею?
У багатьох салатах допускається заміна одного продукта іншим, і цей салат не виняток. Якщо немає копченої курячої грудки, можна взяти копчену ковбасу або приготувати салат в полегшеному варіанті - з вареним курячим м'ясом.
Що знадобиться для приготування
250 грам копченої (вареної) курячої грудки або копченої ковбаси
Баночка червоної квасолі у власному соку
Одна червона цибулина
Три варених яйця
Два солоних огірочка
Дві столові ложки майонезу
Дві столові ложки сметани
Свіжа зелень петрушки
Сіль і чорний перець за смаком
Лимонний сік
Приготування

З квасолі зливаємо рідину, викладаємо квасоля в друшляк і промиваємо під проточною водою. Даємо стекти рідини.
Куряче м'ясо або копчену ковбасу нарізаємо тонкою соломкою або кубиками - кому як подобається.
Дрібно ріжемо цибулю і збризкуємо його лимонним соком. Петрушку дрібно ріжемо. Огірки нарізаємо брусочками або соломкою. Яйця дрібно рубаємо.
Змішуємо всі інгредієнти, додаємо квасоля, злегка підсолюємо і перчимо за смаком. Сметану і майонез злегка збиваємо виделкою і заправляємо салат. Даємо йому трохи настоятися і подаємо до столу.
За бажанням в салат можна додати відварну картоплю чи моркву - в такому виконанні салат буде смачніше і ситніше.
Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, салат

Рекомендовані рецепти:

М'ясна запіканка з яйцем
Персиковий торт-суфле
Бразильський сирний хліб
Лимонно-горіхові млинці
Печиво із злакових пластівців
Баклажани з волоськими горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: