Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з курячою грудкою і квасолею?
У багатьох салатах допускається заміна одного продукта іншим, і цей салат не виняток. Якщо немає копченої курячої грудки, можна взяти копчену ковбасу або приготувати салат в полегшеному варіанті - з вареним курячим м'ясом. Що знадобиться для приготування 250 грам копченої (вареної) курячої грудки або копченої ковбаси Баночка червоної квасолі у власному соку Одна червона цибулина Три варених яйця Два солоних огірочка Дві столові ложки майонезу Дві столові ложки сметани Свіжа зелень петрушки Сіль і чорний перець за смаком Лимонний сік Приготування З квасолі зливаємо рідину, викладаємо квасоля в друшляк і промиваємо під проточною водою. Даємо стекти рідини. Куряче м'ясо або копчену ковбасу нарізаємо тонкою соломкою або кубиками - кому як подобається. Дрібно ріжемо цибулю і збризкуємо його лимонним соком. Петрушку дрібно ріжемо. Огірки нарізаємо брусочками або соломкою. Яйця дрібно рубаємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо квасоля, злегка підсолюємо і перчимо за смаком. Сметану і майонез злегка збиваємо виделкою і заправляємо салат. Даємо йому трохи настоятися і подаємо до столу. За бажанням в салат можна додати відварну картоплю чи моркву - в такому виконанні салат буде смачніше і ситніше. | |
Просмотров: 573 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |