Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з курячої грудки і кабачків?
Незвичайно смачний салат виходить в поєднанні з теплими обсмажені шматочки курячої грудки, кабачка і помідорів у соєвій заправці. Інгредієнти: Кабачки, грудка куряча цибуля ріпчаста, соєвий соус, помідори, цукор-пісок, оцет (9 процентний), олія рослинна. Процес приготування: Продукти можна брати в довільній кількості, все залежить від вашої імпровізації і смакових уподобань. Перш за все необхідно зробити заправку для салату. Для цього в мисочку треба насипати трохи цукру, налити соєвий соус, трохи оцту, масло рослинного і добре все розмішати. Грудку курячу треба злегка відбити і порізати на тонкі смужки. Потім занурити в борошно і обсмажити до готовності, прикрити кришку, щоб грудки залишалися теплими. Кабачки потрібно помити і очистити, потім нарізати на брусочки, злегка обваляти в борошні і обсмажити. Цибулю ріпчасту почистити і порізати півкільцями, потім покласти в миску і залити окропом, трохи потримати цибулю, потім воду злити, таким чином зайва гіркота зникне. Свіжі помідори помити і порізати на долечки, після цього покласти в салатник, додати дрібно порізаний часник, цибуля, кабачки і курячу грудку. Все акуратно перемішати і залити приготовленою заправкою, трохи присолити і дуже акуратно перемішати. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 621 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |