Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з курячого філе і ковбасного сиру?
Салат можна зробити листковий і кожен шар промазати майонезом. Якщо хочете, щоб вийшов менш калорійний і з більш насиченим смаком, тоді робіть як звичайний салат і додайте солоні огірочки або кисло-солодке яблуко. А для тих, хто любить ситні салати підійде варіант з додаванням картоплі.
Що знадобиться для приготування
Одна відварна куряча грудка або 200 грам вареної яловичини, телятини
200 г ковбасного сиру (копченого)
Три варених яйця
Дві великі цибулини
За смаком сіль, цукор і оцет
Майонез
Далі - в залежності від уподобань - солоні огірки, кисло-солодке яблуко, варену картоплю.
Приготування

Спочатку маринуємо цибуля. Ріжемо його півкільцями, оцет розмішуємо з цукром і сіллю і заливаємо цією сумішшю цибулю. Залишаємо на двадцять хвилин.
Яйця відварюємо, натираємо на крупній тертці. Куряче м'ясо ріжемо соломкою. Натираємо на крупній тертці ковбасний сир.
В салатник викладаємо шарами - спочатку куряча грудка, потім - маринований цибулю, слідом тертий сир і потім яйця. Після кожного шару можна зробити майонезну сіточку або ж промазати рясно після того як викладіть шар з яєць. Потім на майонез шари викладаються у такій же послідовності.
Якщо немає бажання робити листковий салат, то всі інгредієнти перемішуються і за смаком заправляються майонезом.
Просмотров: 427
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, смаком

Рекомендовані рецепти:

Бісквітний торт на день народження
Львівський сирник
Смачні сирники
Домашні чебуреки
Млинці з м'ясом
Баклажани по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: