Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з курячого філе і ковбасного сиру?
Салат можна зробити листковий і кожен шар промазати майонезом. Якщо хочете, щоб вийшов менш калорійний і з більш насиченим смаком, тоді робіть як звичайний салат і додайте солоні огірочки або кисло-солодке яблуко. А для тих, хто любить ситні салати підійде варіант з додаванням картоплі. Що знадобиться для приготування Одна відварна куряча грудка або 200 грам вареної яловичини, телятини 200 г ковбасного сиру (копченого) Три варених яйця Дві великі цибулини За смаком сіль, цукор і оцет Майонез Далі - в залежності від уподобань - солоні огірки, кисло-солодке яблуко, варену картоплю. Приготування Спочатку маринуємо цибуля. Ріжемо його півкільцями, оцет розмішуємо з цукром і сіллю і заливаємо цією сумішшю цибулю. Залишаємо на двадцять хвилин. Яйця відварюємо, натираємо на крупній тертці. Куряче м'ясо ріжемо соломкою. Натираємо на крупній тертці ковбасний сир. В салатник викладаємо шарами - спочатку куряча грудка, потім - маринований цибулю, слідом тертий сир і потім яйця. Після кожного шару можна зробити майонезну сіточку або ж промазати рясно після того як викладіть шар з яєць. Потім на майонез шари викладаються у такій же послідовності. Якщо немає бажання робити листковий салат, то всі інгредієнти перемішуються і за смаком заправляються майонезом. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |