Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з кукурудзи й квасолі?
Вегетаріанське блюдо, дуже ситний салат з консервованої червоною квасолею, кукурудзою і свіжими овочами. Його можна урізноманітнити, додаючи свіжі овочі по сезону, і коригуючи смак заправки.
Що знадобиться для приготування

600 грам консервованої червоної квасолі
300 грам консервованої кукурудзи
Сік одного лимона
Два солодких болгарських перцю (бажано різних кольорів)
Листя зеленого салату
Сіль за смаком
Один свіжий огірочок (якщо є)
Свіжа зелень

Приготування

Кукурудзу викласти в друшляк, щоб стікала зайва рідина. Квасолю теж покласти в друшляк або сито, обшпарити окропом і промити під проточній воді. Це потрібно зробити для того, щоб змити весь соус, в якому була квасоля в банку - іноді він дає неприємний присмак.
Листя салату вимити, обсушити. Болгарський перець розрізати навпіл, видалити серединку з насінням, перець нарізати дрібними кубиками. Змішати кукурудзу, квасолю, болгарський перець, якщо є свіжий огірочок - наріжте його кубиками і додайте до овочів. Вичавіть сік з лимона, полийте овочі. Якщо вийшло сухувато - додайте трохи рослинного масла. Викладіть отриману суміш на салатні листя, посипте зеленню і відразу ж подавайте до столу.
Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, консервованої

Рекомендовані рецепти:

М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Салат "Крабик" (рецепт)
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Омлет з щавлем і сиром
Соус "Бер-блан"
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: