Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з кольорової капустою і яблуками?
Страва італійської кухні, дуже корисне і смачне. У ньому багато зелені, традиційна заправка з оливкової олії з лимонним соком, тому можна дозволити собі велику порцію цього салату без шкоди для фігури.
Що знадобиться для приготування
Середній за величиною качан цвітної капусти
Два яблука
Одна невелика цибулина
Три чверті чашки сиру рікотта
Половина чашки дрібно нарізаної зелені петрушки
Чверть чашки листового цикорію (можна замінити будь-яким салатом)
Сік одного лимона
Дві - три столові ложки оливкової олії
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Капусту розбираємо на маленькі суцвіття. У каструлі доводимо воду до кипіння, підсолюємо і кладемо капусту. На невеликому вогні варимо п'ять хвилин з моменту закипання (для молодої капусти досить три хвилини), відкидаємо на друшляк і відразу ж капусту промиваємо холодною водою.
Яблука ріжемо невеликими кубиками, цибулю дрібно нарізаємо, додаємо листя салату. Змішуємо в просторій чашці всі інгредієнти, додати охолоджену капусту, сир, перемішуємо.
Для заправки змішуємо оливкове масло і лимонний сік, збиваємо і приправляємо сіллю і перцем. Поливаємо заправкою салат і відразу ж подаємо до столу.
Такий салат ідеально поєднується з приготовленої на грилі або на пару рибою і нежирним м'ясом.
Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: чашки, капусту

Рекомендовані рецепти:

Манник
М'яке гарбузове печиво
Сирні конвертики
Українські пампушки з часником
Samosa - індійські пиріжки
Макаронний салат "Рим"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: