Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з кабачків з йогуртом?
Салат дуже добре підходить до ситним м'ясних страв, котлет, смачно і просто з хлібом. Можна подати і як холодну закуску.
Що знадобиться для приготування

Кілограм кабачків
Великий пучок кропу
200 мл натурального йогурту без добавок
Три - п'ять зубчиків часнику
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Трохи борошна для панірування

Приготування

Кабачки миємо, нарізаємо кружальцями. Якщо шкірка щільна, то її краще зрізати, молоденькі кабачки чистити не треба. Шматочки по товщині повинні бути приблизно півсантиметра.
В сковорідці розігріваємо масло, кожен гурток обвалюємо в борошні й обсмажуємо до рум'яної скоринки. Якщо любите гостре, то додайте в борошно трохи перцю і солі. Обсмажені кабачки потрібно викладати на серветку, щоб входило зайве масло.
Готуємо заправку. Дрібно ріжемо кріп (його не шкодуйте, нехай буде багато), часник пропускаємо через прес. Змішуємо йогурт, зелень, часник, сіль і перець.
Викладаємо остиглі кабачки в глибоку миску і заливаємо заправкою. Перемішуємо, даємо настоятися приблизно годину і подаємо до столу.
В якості основи для заправки можна використовувати і сметану, правда, вийде більш калорійне.
Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, кабачки

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Пиріг з гарбузом і ківі
Рублене тісто
Шоколадні пряники з начинкою
Омлет з щавлем і сиром
"Торф'яної пиріг"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: