Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з яловичим язиком і квасолею?
Цей салат можна рекомендувати як альтернативу олів'є. Всі продукти також дрібно нарізати і заправляються майонезом. Виходить смачний і ситний салат з незвичайним смаком.
Необхідні продукти

300 грам яловичого мови
Чотири - п'ять картоплин
Дві морквини
Три солоних або маринованих огірка
Баночка консервованої квасолі (360 грам)
Невеликий пучок зеленої цибулі
Сіль і перець за смаком
Майонез

Приготування

Мова відварюємо до готовності, даємо охолонути, нарізаємо кубиками або соломкою. Відварюємо на пару моркву і картоплю, чистимо, нарізаємо кубиками. Дрібно ріжемо огірки. Квасоля промиваємо під окропом, а потім під проточною водою (промивати потрібно будь - та в томатному соусі і у власному соку), даємо стекти воді, змішати з іншими інгредієнтами. Заправляємо майонезом за смаком, якщо потрібно - підсолюємо і приправляємо чорним меленим перцем. Додаємо дрібно нарізаний зелений лук і свіжу зелень. Все ще раз перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Прикрашати салат потрібно перед подачею на стіл. Можна приготувати спрощений варіант, коли замість мови додається відварна яловичина або нежирна свинина.
Просмотров: 529
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, салат

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка з родзинками
Салат з оливками і тунцем
Салат з манго і помідорів
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Цибульні булочки
Домашні чебуреки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: