Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з яблук та огірків в медовому маринаді?
Незвичайне поєднання інгредієнтів і гострого соусу дає дуже яскравий, насичений смак. Огірки залишаються хрусткими і пружними як свіжі, а на смак - мариновані. Салат краще зробити заздалегідь - чим він довше маринується, тим смачніше.
Що знадобиться для приготування
500 грам свіжих огірків
250 грам яблук
Одна - дві цибулини
Половинка гострого перчика чилі
Суміш мелених перців (чорний, духмяний, червоний)
Сіль за смаком
Пучок свіжого кропу

Для маринаду

Дві столові ложки меду
Один лимон
Приготування

Яблука обов'язково повинні бути кислого смаку і тверді. Зріжте з них шкірку, наріжте часточками (досить товстенькими). Огірки від шкірки не чистимо, ріжемо як на салат (не тонше 7 мм), цибулю ріжемо півкільцями, дрібно ріжемо перчик чилі.
З лимона віджимаємо сік, змішуємо його з медом.
В салат додаємо сіль, суміш перців, зелень, заливаємо заправкою. Перемішуємо, накриваємо кришкою або затягуємо плівкою і ставимо в холодильник на добу мінімум, але краще потримати салат довше. Якщо салат маринується більше доби, то салат перемішайте один - два рази для більш рівномірного маринування.
Просмотров: 552
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, салат

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт з сушеної журавлини
Мафіни з чорницею
Салат з квасолі і курки
Тістечка до чаю
Голландський салат з оселедцем
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: