Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з гарбузом і фетою?
Поки ще є гарбуз, пропоную спробувати незвичайний салатик. У ньому є сир фета, який при бажанні легко замінити несолоної бринзою, а рідкісний в наших краях салат рукола можна замінити будь-яким листовим салатом. Необхідні продукти 800 грам гарбуза 100 грам рукколи 150 грам сиру фета Одна червона цибулина Кедрові горішки (якщо є) Столова ложка червоного винного оцту Шість столових ложок оливкової олії Половина чайної ложки меленої зіри Половина чайної ложки кайенского перцю Сіль і мелений перець за смаком Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки, прибираємо волокнисту серединку з насінням. Ріжемо м'якоть кубиками, складаємо в глибокий посуд. Збризкуємо оливковою олією, посипаємо спеціями, перемішуємо і викладаємо на деко. Запікаємо в духовці на середньому вогні до м'якості. масло збиваємо з оцтом, меленим перцем і сіллю. Сир фета (або бринза) ріжемо кубиками. Цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Салатні листя миємо й обсушуємо. Якщо берете великі листя, то їх потрібно порвати руками на невеликі шматочки, рукколу можна залишити як є. Готової гарбузі дати охолонути, потім змішати всі інгредієнти і полити заправкою. Якщо є кедрові горішки - посипте зверху для прикраси. | |
Просмотров: 582 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |