Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з червонокачанної капусти?
Салат легкий і ситний одночасно, смачний і яскравий - словом, гарний і для сімейної трапези і гостям на стіл поставити не соромно. Копченості для салату підбирайте по своєму смаку.
Що знадобиться для приготування

Половина качана червонокачанної капусти
Два свіжих огірочка
Два маринованих огірочка
200 грам шинки або копченої ковбаски
Пучок кропу
Три яйця
Майонез
Сіль і перець за смаком

Приготування

Яйця відварюємо круто, натираємо на крупній тертці. Дрібно ріжемо кріп. Ковбасу або шинку нарізаємо тоненькою соломкою. Мариновані огірочки також ріжемо соломкою. Свіжі натираємо на крупній тертці на окрему посуд і злегка віджимаємо сік. Трьом на крупній тертці капусту або дрібно шаткуємо. Якщо капусту нашинковали, то її підсолюємо і перетираємо руками, але без фанатизму, щоб вона просто стала м'якше. Терту капусту додаємо як є.
Змішуємо в просторій посуді всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку, заправляємо майонезом. За бажанням у цей салат можна додати дрібно нарізані листя зеленого салату, тоді смак буде ще більш свіжим. Салат після приготування потрібно відразу ж подавати до столу.
Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, салат

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Горіхові рогалики
Салат "Божа корівка"
Індичка з сухофруктами
Шоколадний кекс
Овочевий суп-пюре з каррі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: