Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з часникових стрілок по-корейськи?
Рецепти страв з часникових стрілок стають все більш популярними. З них готують салати, ікру, додають в м'ясне та овочеве рагу, омлети. Ось ще один рецепт - гострий салат з часникових стрілок.
Що знадобиться для приготування

500 грам часникових стрілок
200 грамів готової моркви по-корейськи
Дві столові ложки насіння кунжуту
Три столових ложки рослинного масла
Столова ложка рисового оцту
Столова ложка соєвого соусу
Часник
Сіль за смаком

Приготування

Часникові стрілки промити під проточною водою. Відрізати носи, стручки нарізати невеликими шматочками. Довести воду до кипіння, підсолити, відварювати стрілки хвилин десять.
Поки стрілки варяться, на сухій сковорідці злегка обсмажити насіння кунжуту, перекласти в салатник. У цю ж сковорідку налити рослинне масло, влити соєвий соус, оцет, добре прожарити цю суміш.
Часникові стрілки шумівкою вийняти з води, відразу ж перекласти до кунжуту, приправити дрібно нарізаним часником, залити підготовленою сумішшю. За бажанням можна додати спеції, приправи. Коли стрілки трохи охолоне, змішати їх з корейською морквою і перемішати. Поставити в холодильник на три - чотири години щоб салат настоявся.
Просмотров: 984
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: часникових, стрілки

Рекомендовані рецепти:

Вершково-медові цукерки
Філе курки з абрикосами
Коктейль "Чорна вдова" (рецепт)
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Кексики з вишнею
Домашні пряники "М'ятні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: