Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з часникових стрілок по-корейськи?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам часникових стрілок 200 грамів готової моркви по-корейськи Дві столові ложки насіння кунжуту Три столових ложки рослинного масла Столова ложка рисового оцту Столова ложка соєвого соусу Часник Сіль за смаком Приготування Часникові стрілки промити під проточною водою. Відрізати носи, стручки нарізати невеликими шматочками. Довести воду до кипіння, підсолити, відварювати стрілки хвилин десять. Поки стрілки варяться, на сухій сковорідці злегка обсмажити насіння кунжуту, перекласти в салатник. У цю ж сковорідку налити рослинне масло, влити соєвий соус, оцет, добре прожарити цю суміш. Часникові стрілки шумівкою вийняти з води, відразу ж перекласти до кунжуту, приправити дрібно нарізаним часником, залити підготовленою сумішшю. За бажанням можна додати спеції, приправи. Коли стрілки трохи охолоне, змішати їх з корейською морквою і перемішати. Поставити в холодильник на три - чотири години щоб салат настоявся. | |
Просмотров: 984 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |