Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з булгуру з нутом, червоним перцем і заправкою з куміна?
Булгур - крупа, популярна на Близькому Сході, у країнах Середземномор'я та Індії. Для її приготування пшеницю обробляють пором, потім сушать, очищають оболонки і перемелюють. Завдяки подібній обробці крупа зберігає безліч поживних речовин.
Булгар (в залежності від величини помелу) використовують для приготування перших страв, салатів і пловів.
Пропоную вам приготувати смачний салатик з булгуру.

Продукти:
півтора стаканчика булгуру;
три ст. ложки соку лимона;
три стаканчика води;
чайна лож. меленого куміна;
чайна ложка меду;
півчайної ложки кайенского перчика;
чверть склянки оливки. масла;
сто сімдесят грамів консервованого червоного перцю;
баночка консервованого нуту;
одна червона цибулинка;
полстаканчика помідорів черрі;
чверть склянки рубаною петрушки;
чотири піти;
салат-латук;

Насипаємо булгур у велику миску, заливаємо 3 стаканчиками окропу і настоюють 20 хвилин.
Періодично помішуємо. Потім зливаємо воду і трохи віджимаємо крупу.

Для заправки змішуємо мед, кумін, сік лимона, пів чайної ложечки солі, і кайенский перчик. Збиваємо суміш, поступово вливаючи оливкова олія.

З'єднуємо нут, булгур, порізаний перчик, половинки чері, червоний лук (дрібно порізати) і петрушку. Поливаємо заправкою і перемішуємо.

Викладаємо на тарілки листя латуку, на латук - салатик з булгуру, а навколо нарізані піти.
Просмотров: 524
Категория: Рецепти |
| Теги: булгуру, булгур

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Рис з імбиром
Шоколадний торт-бізі
Закусочні рибні кульки
Морквяний кекс з горіхами
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: