Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з булгуру з нутом, червоним перцем і заправкою з куміна?
![]() Булгар (в залежності від величини помелу) використовують для приготування перших страв, салатів і пловів. Пропоную вам приготувати смачний салатик з булгуру. Продукти: півтора стаканчика булгуру; три ст. ложки соку лимона; три стаканчика води; чайна лож. меленого куміна; чайна ложка меду; півчайної ложки кайенского перчика; чверть склянки оливки. масла; сто сімдесят грамів консервованого червоного перцю; баночка консервованого нуту; одна червона цибулинка; полстаканчика помідорів черрі; чверть склянки рубаною петрушки; чотири піти; салат-латук; Насипаємо булгур у велику миску, заливаємо 3 стаканчиками окропу і настоюють 20 хвилин. Періодично помішуємо. Потім зливаємо воду і трохи віджимаємо крупу. Для заправки змішуємо мед, кумін, сік лимона, пів чайної ложечки солі, і кайенский перчик. Збиваємо суміш, поступово вливаючи оливкова олія. З'єднуємо нут, булгур, порізаний перчик, половинки чері, червоний лук (дрібно порізати) і петрушку. Поливаємо заправкою і перемішуємо. Викладаємо на тарілки листя латуку, на латук - салатик з булгуру, а навколо нарізані піти. | |
Просмотров: 524 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |