Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Шарлотка»?
Це блюдо по своєму зовнішньому вигляду зовсім не схоже на салат, не видно ніяких різаних продуктів, тим не менш салат «Шарлотка» - самий справжній салат, рідна сестра такого гідного і улюбленого в народі салату "Олів'є". Не думайте, що зробити це чудо буде складно, весь процес з часу займе у вас не більше, ніж на виробництво "Олів'є".
Інгредієнти:
- шинка - 300 г,
- цибулина - 1 штука,
- зелений горошок - 1/2 банки,
- солоний огірок - 1 середнього розміру,
- свіжий огірок - 1 середнього розміру,
- морква відварна -1 штука,
- майонез - 3 столові ложки.
Для млинців:
- яйце - 4 штуки,
- борошно пшеничне - 1 столова ложка без верху,
- сіль - 1/2 чайної ложки,
- сода харчова - на кінчику ножа.

Приготування:
Насамперед наріжте всі інгредієнти для салату і гарненько перемішайте їх. Після цього займіться приготуванням яєчних млинців. Млинці повинні бути не дуже тонкими, щоб при скручуванні не ламалися. Спечені млинці остудіть, змастіть майонезом. Відразу після змащення млинчика майонезом, постарайтеся скрутити з млинчика рулет щільніше, потім наріжте рулет на шматочки товщиною близько 1 см.

На дно страви укладіть прозору харчову плівку, покрийте її щільно один до одного яєчними завитками - часточками рулету, заповніть салатом. Щоб салат згодом добре тримав форму, примніть його, але не дуже сильно, щоб не розчавити яєчні рулетики. Поставте блюдо з салатом в холодильник.
Перед приходом гостей дістаньте салат, переверніть салатник на плоске блюдо і зніміть верхню плівку. Готово!

Приємного апетиту!
Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: блюдо, салат

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Яблучний пиріг з штрейзеля
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Ажурні млинці
Пиріжки з каррі з яловичини
Рулет з абрикосовим джемом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: