Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Ранок султана»?
Навряд чи можна з точністю стверджувати, що східні султани їдять на сніданок саме цей салат :) Проте, страва виходить незвичайне, смачне, з легкої східної ноткою.
Для приготування нам треба:

Триста грамів шпинату (помити і обсушити);
Один стакан червоного ріпчастої цибулі (порізати тоненькими колечками);
Чотириста п'ятдесят грамів нарізаного тонкою соломкою копченого м'яса індички або курки;
Триста грамів часточок консервованих мандаринів;
3/4 ч. ложки каррі;
Півсклянки смажених солоних горішків;
Півсклянки білого родзинок;
Ст. ложка мангового чатні;
Чверть склянки оливкової олії;
Ст. ложка винного світлого оцту;
3/4 ч. ложки сухої гірчиці;
пів чайної ложечки солі;

Листочки шпинату рвемо руками на невеликі шматочки. У великій салатниці змішуємо мандарини, м'ясо, шпинат, цибулю, родзинки і горіхи. Цю заготовку для салату можна зберігати в холодильнику.

Окремо готуємо заправку: змішуємо масло, оцет, каррі, чатні, сіль і гірчицю. Заправку можна зберігати при кімнатній температурі.

Дістаємо салат з холодильника, додаємо заправку і перемішуємо.

Приємного апетиту!
Просмотров: 554
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, заправку

Рекомендовані рецепти:

Сирні конвертики
Канадський медовий торт
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Шарлотка з мандаринами
Цукерки "Вишневий мармелад"
Пиріжки з кропивою і рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: