Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат «Ранок султана»?
Навряд чи можна з точністю стверджувати, що східні султани їдять на сніданок саме цей салат :) Проте, страва виходить незвичайне, смачне, з легкої східної ноткою. Для приготування нам треба: Триста грамів шпинату (помити і обсушити); Один стакан червоного ріпчастої цибулі (порізати тоненькими колечками); Чотириста п'ятдесят грамів нарізаного тонкою соломкою копченого м'яса індички або курки; Триста грамів часточок консервованих мандаринів; 3/4 ч. ложки каррі; Півсклянки смажених солоних горішків; Півсклянки білого родзинок; Ст. ложка мангового чатні; Чверть склянки оливкової олії; Ст. ложка винного світлого оцту; 3/4 ч. ложки сухої гірчиці; пів чайної ложечки солі; Листочки шпинату рвемо руками на невеликі шматочки. У великій салатниці змішуємо мандарини, м'ясо, шпинат, цибулю, родзинки і горіхи. Цю заготовку для салату можна зберігати в холодильнику. Окремо готуємо заправку: змішуємо масло, оцет, каррі, чатні, сіль і гірчицю. Заправку можна зберігати при кімнатній температурі. Дістаємо салат з холодильника, додаємо заправку і перемішуємо. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 554 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |