Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат «Пірамідка»?
Дуже легкий літній салатик, який краще робити з грунтовими огірками і помідорами. Рибка додається будь - відварна або консервована у власному соку. Салат можна робити порційно шарами або змішати всі інгредієнти. Що знадобиться з продуктів Риба (якщо відварна - форель або сьомга, консервована - горбуша, кета, нерка) Свіжий огірок Помідори Твердий сир Майонез Приготування Рибу відварюємо на пару до готовності, даємо охолонути і розбираємо на маленькі шматочки. З консервованої риби зливаємо рідину, видаляємо всі кісточки, рибу розминаємо виделкою, але не до стану пюре, повинні залишитися шматочки. Свіжий огірок нарізаємо соломкою, помідор ріжемо кубиками, натираємо на крупній тертці сир. В піалу або в порційний салатник (по можливості беріть прозору посуд, салат буде краще виглядати) на дно викладаємо шар риби, змащуємо майонезом. Якщо риба відварна, то її потрібно посолити і трохи посипати перцем. Наступний шар - огірочок (його присолити), потім шар помідор (теж посолити, можна посипати базиліком), зробити сіточку з майонезу і зверху посипати сиром. | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |