Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат «Пірамідка»?
Дуже легкий літній салатик, який краще робити з грунтовими огірками і помідорами. Рибка додається будь - відварна або консервована у власному соку. Салат можна робити порційно шарами або змішати всі інгредієнти.
Що знадобиться з продуктів

Риба (якщо відварна - форель або сьомга, консервована - горбуша, кета, нерка)
Свіжий огірок
Помідори
Твердий сир
Майонез

Приготування

Рибу відварюємо на пару до готовності, даємо охолонути і розбираємо на маленькі шматочки. З консервованої риби зливаємо рідину, видаляємо всі кісточки, рибу розминаємо виделкою, але не до стану пюре, повинні залишитися шматочки.
Свіжий огірок нарізаємо соломкою, помідор ріжемо кубиками, натираємо на крупній тертці сир.
В піалу або в порційний салатник (по можливості беріть прозору посуд, салат буде краще виглядати) на дно викладаємо шар риби, змащуємо майонезом. Якщо риба відварна, то її потрібно посолити і трохи посипати перцем. Наступний шар - огірочок (його присолити), потім шар помідор (теж посолити, можна посипати базиліком), зробити сіточку з майонезу і зверху посипати сиром.
Просмотров: 460
Категория: Рецепти |
| Теги: відварна, посипати

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Курка з томатним рисом
Апельсинові квадратики
М'ясний террін з помідорами і сиром
Бутерброди з тунцем
Коктейльне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: